אין בי חרטות

jekiamir

New member
אין בי חרטות

בעינייך רואה עונשים. המתינו שאגיע לשער. דחו קריעה וסליחה. נעלו מחילה ושברים. בסנדלי חוטאים, בנתיב חצץ השתיקות. עדויה זר מאווים, דוקר כשיחי משוכות. ייסרני, אין בי מורא. תחבושות חסדים לא ירפאוני. סולחת לידייך הגוזרות. לא-- אין בי חרטות.

חתימה טובה

ורק שיהייה טוב אם צריך לבקש סליחה מבקשים באוותה הדקה לא לחכות ליום שכזה לבקש סליחה כי זה יום שצריך, בשביל לזכות בנקודת זכות כך או כך חתימה טובה וגמר חתימה טובה ליאור

לאני ליאור גמח"ט, כהרגלך כותבת

דברים חביבים, מאחל לך כל טוב, ושתמשיכי לכתוב ולהעשיר את האנשים מסביבך.

לידידי סייח ../images/Emo24.gif

חתימה טובה גם לך סייח מקווה לימים של שמחה אוהבת מאד גם אני את סגנון כתיבתך המיוחד תמיד מחייכת ,,, מקווה לשנה טובה ושמחה כמו זו שחלפה בטח שאפשר לבקש עוד טיפה, מקווה למצוא אותך בכתיבתך לקרוא אותך לכתוב שתקרא אותי גם ובעיקר אהבה , וגם למחר נאמר גמר חתימה טובה אני אלך לשמוע את תקיעת השופר ליאור
ליאור

לג'קי החביבה והיקרה ../images/Emo141.gif

אני רוצה להודות לך על השירים המיוחדים שאת מעניקה לי, מתנה אמיתית, זכות אמיתית, ובכל פעם שאני לא אוהב שיר שאת כותבת אני רץ כדי להתנצל שמה חס וחלילה תעלבי ולא תכתבי יותר. אני החלטתי ביום כיפור זה לסלוח לך על כך שאת השיר הזה הנוכחי לא אהבתי, אבל אני מאוד מבקש ממך שתתחשבי בי ותסלחי לי על כך שלא אהבתי את השיר, מה אני אעשה, לא טוב לי איתו. תשמעי עכשיו זה יום כיפור וכולם סולחים לכולם, לא מעניין אותי. תכתבי עוד בבקשה. באהבה ממני,

למעלה