אין ביוץ...

hilavaiz

New member
אין ביוץ...

היי בנות,
אני כבר לא יודעת מה לעשות ומרגישה ממש מקולקלת. אולי יש כאן מישהי שמבינה ותוכל להסביר לי מה ניתן לעשות כדאי לשפר ולעזור לגוף שלי לייעל את עצמו.
במרץ התחלתי טיפול ומעקב אצל הרופא נשים בכדאי להכנס להריון.
אני סובלת משחלות פוליציסטיות אז בהתחלה רק נתן לי כדורים- פרימולט נרי כדאי לקבל מחזור.
בבדיקות בתיות של ביוצית התגלה כי אין ביוץ כלל.
ביולי התחלתי טיפול של כדור בשם איקקלומין וגם הביוץ המיוחל לא הגיע.
מספטמבר אני עושה מעקב זקיקים בכדאי לבצע הזרעה, אבל לצערי אין מספיק זקיקים ועובי רחם מגיע רק לעובי של 4.5..
גם החודש נאמר לי כי אין התפתחות ונאלץ לחכות לחודש הבא.
אני כבר ממש מיואשת ולא מבינה למה לא היה לי ביוץ כל הזמן הזה..
מה אפשר לעשות כדאי להשיג את הביוץ? אולי תזונה אחרת שממולצת? או אולי לבקש סוג של טיפול אחר???

פזית66

New member
את מטופלת אצל רופא פוריות או גניקולוג רגיל?

נשמע לי שבהחלט הגיע הזמן לעלות שלב להורמונים קצת יותר יעילים.
יש גם הרבה שיפורים שאפשר לעשות בתחום התזונה ואם את צעירה אולי כדאי לנסות אותם לכמה חודשים לפני שמתחילים עם הורמונים. בעיקר להוריד פחמימות פשוטות, להגביל פחמימות באופן כללי ולעשות הרבה ספורט (זה עוזר גם לרירית). חפשי בגוגל, יש המון טיפים לתזונה לפוליציסטיות.

orile32

New member
הייתי מתחילה מלגשת לרופא פריון

אם הבנתי נכון, את מטופלת אצל רופא נשים "רגיל" כשאת בעצם צריכה רופא מומחה בפוריות, שיעבור על כל התיק הרפואי שלך ושל בן זוגך, ישלח אתכם לכל הבדיקות (הורמונים, זרע וכו') ואז יחליט על טיפול מסודר.
אני לא מבינה בפוליציסטיות, אבל ממה שאני יודעת, אם זאת הבעיה היחידה, זאת בעיה שנחשבת יחסית פשוטה לטיפול.
אם תרצי המלצות על רופאים תרשמי באיזה איזור את גרה ונשמח לעזור.
&nbsp
אל תדאגי, הכל יהיה בסדר!

acka

New member
ביוץ

ברוכה הבאה לשהות קצרצרה.
האם את מטופלת אצל רופא נשים רגיל או אצל מומחה פוריות?
ממליצה לך מהר מהר לעבור למומחה פוריות.
אם לא הגבת לאיקקלומין השלב הבא זה זריקות הורמונליות, הן גם כנראה תעזורנה לעבות את הרירית.
דרך אגב אחת מתופעות הלוואי של האיקקלומין זה דיקוק הרירית.
לגבי תזונה - האם יש לך עודף משקל? האם יש לך תנגודת לאינסולין?
בשני המקרים שינוי תזונתי יכול להביא ביוץ לפוליציסטיות.
השינוי המומלץ כולל צריכת מזונות בעלי אינדקס גליקמי נמוך - קמח מלא, דגנים מלאים באופן כללי והרבה ירקות וסיבים.

acka

New member
אני רואה שכבר הקדימו אותי כשכתבתי

איזה כיף לראות כל כך הרבה גלשות אכפתיות.

hilavaiz

New member
תודה לכל העונות

לא ראיתי שההודעה פורסמה וכבר התחלתי לדאוג:)
אני בת 26 ללא עודף משקל (עם מלא פצעים עכשיו:( ) מטופלת אצל גניקולוג רגיל.
איך עוברים לרופא לפריון? מבקשים מהקופה? או ללכת לפרטי? אתן יכולות להמליץ לי על אחד?

למעלה