אין אף אחד ער היום...?

אין אף אחד ער היום...?

{ואם מחר תגידו שעשיתם משהו ממש כיפי במקום לנסות לישון בלי להצליח אני רוצחת מישהו!}

דנטל

New member
אני פה

חם לי, אז רוצה לסיים משהו וללכת לחדר שינה ששם יש לי מזגן.

ע ניצן

New member
גם ערה.

איך זה שתמיד במשך היום יש שירים ממש גרועים בערוצי המוזיקה ורק בלילה יש את השירים הטובים?

דנטל

New member
סעמק, נדודי השינה האלה

לא נסגרות לי אפילו העיניים וזה אחרי שרוב היום הייתי ממש עייפה ורק חיכיתי לרגע שאגיע למיטה.

ע ניצן

New member
זה באמת נורא.

גם אני כל היום מסתובבת מתה מעייפות ובשניה שהשמש שוקעת אני פתאום עירנית. וגם ההגיון אומר שאם ישנתי רק 3\4 שעות אז אני ארדם מייד בלילה... חה! היגיון ארור... אני בזה להיגיון!

דנטל

New member
הבעיה שהפעם זה מלחץ

זה הדרעק הזה של המחשבות הטורדניות. יש פעמים שאני לא נרדמת, למרות העייפות, אבל זה פחות מייאש, כי אני יודעת שאני יכולה לעשות איזו הפסקה של גלישה ולחזור למיטה ואז כבר יהיה בסדר, אבל כשזה בגלל מחשבות טורדניות הרבה יותר קשה לי להרדם. בכל זאת, אלך להשתין ולמיטה ואקוה שיסגרו לי העיניים סוף סוף.

אל דאגה, לא נהננו... הייתי בעבודה כל הלילה

וקראתי כל הלילה על המזרח התיכון המפגר הזה שאנחנו חיים בו (למה גיאוגרפיה למה?!?!?
) ואחרי זה הלכתי לבדיקות דם, ומסתבר שהייתי מיובשת והדם שלי בקושי זרם, הוא היה סמיך וצמיגי (אני נראה לי קצת מקצינה) ואחרי זה הייתי בבנק ואיכשהו חתמתי על איזה מסגרת אשראי ועל עוד איזשהי תוכנית חיסכון
איך משכנעים אותי לחתום על כל אלו?

shaiush4

New member
טוב שאת התוכנית חיסכון שלי אבא עשה...../images/Emo3.gif

אני כל כך לא מבינה בזה. אבא שלי עשה לי תוכנית חסכון לפני 20 שנה, ובינתיים יש שם יותר מכפול ממה שהוא הכניס, אבל אני לא באמת יודעת אם זה הרבה או לא בשביל 20 שנה.

אני עשיתי לעצמי תוכנית חיסכון כשנכנסתי לצבא

והיא סבבה, אבל בה אני לא מתכוונת לגעת בזמן הקרוב. והתוכנית הזו היא בעצם דבילית, הסכמתי רק כי תמיד אומרים שלחסוך זה חשוב, אבל התוכנית הזו שווה בדיוק לזה שהכסף נמצא בחשבון עו"ש שלי.

shaiush4

New member
הייתי במיטה. הסתובבתי מצד לצד.

הכי מרגיז זה שאני יודעת שבמקרה כזה זה טוב לקום לכמה דקות מהמיטה, אבל עדיין אני או לא קולטת את זה או סתם עצלנית. וגם אני אתמול הייתי ממש עייפה כל היום, אפילו נמנמתי במיטה קצת (ואחר כך עדיין הייתי עייפה), אבל בלילה זה פשוט לא הלך. היום אני חייבת להחזיק את עצמי לא להרדם עד הלילה...

למעלה