אין אלכוהול בסין???

Benkok

New member
אין אלכוהול בסין???

מה קורה לכם שם בסין, שכל מי שמגיע לבנגקוק מיד מתחיל לשתות כמויות אלכוהול מטורפות? חבורה של אלכוהוליסטים חבויים... וואלה איך שמשחררים אתכם מצ'יינה אתם מתחילים לשתות... מוקדש באהבה לאלכוהוליסט החביב שסתם ביקשתי מהעוזרת לנקות בשבילו את החדר והוא בסוף לא ישן בבית אפילו...

daniel chn

New member
בסין שותים בירה ויינות...והאורז...

והאורז משמש לייצור אלכוהול.... בסין שותים ליקרים, בירות ויינות .. וכך גם ביפן. הסאקה היפני המפורסם הוא יין העשוי מאורז וישנם כמה וכמה סוגים שונים שלו- יבש, מתוק, קר או חם. לא לדאוג ..גם הסינים יודעים להשתכר...

הבעיה היא שכשאתה משתכר בסין

אתה לא יודע מי תקום לידך בבוקר...(אני מניח שקראת על חיבתו של OMIZ לשיער בית השחי של הסיניות).

קרלטון

New member
זה מיתוס

מי שלא מבדיל בין בחורה לליידיבוי, אפילו אחרי כמה וכמה כוסות, אז כנראה שזה מה שהוא רצה...

Benkok

New member
עדיף מלהשתכר בתאילנד

ולהציע הצעות מגונות לסבתות בריטיות חסרות הגנה...

אMור

New member
יאללה יאללה

ולא הצעתי לה שום הצעה, כולה שאלתי אותה אם היא ביקרה בטקס ברית מילה פעם. אולי תרחיב בענין הוויליג'ר שביקר אצלך לאחרונה, זה יותר טרי...
מה כבר השקית אותו?

Omiz

New member
אני כולי תמים

העיר הזאת הפכה אותי לפושע.... מה עם החתימה? עוד לא החלפת אותה?

Omiz

New member
Benkok ../images/Emo124.gif

לא שתינו כל כך הרבה, אבל יש מצב שאני לא זוכר, הפסקתי לעכוב בשלב מסוים... אייי, בנקוק, עכשיו אני מתחיל להבין את החתימה שלך...איזה שבוע הזוי: קנצ'נבורי,פאבים ומועדונים הזויים, שכחו אותי בטוסטר 4, גיל הזהב, לא יודע אם אני יכול לחיות בבנקוק עם כל מה שהולך שם..., אבל אני בטוח יכול לנסות !
בכל מקרה, אני כבר בחזרה עמוק בתוך הביצה...אתמול אני עומד ברמזור ואיזה סינית מסתכלת עליי ובלי בושה זורקת בקבוק חצי ליטר ריק על הכביש בלי בושה.... אני מסתכל עליה ואומר לה בעברית: " למה? למה? יא מטומטמת? לא רוצה להלשין אבל למישהו כאן יש יומולדת היום, אז אני הראשון לברך בברכת: "שבחיים לא תצטרך לגור בסין" ותרגע עם האלכוהול, זה יפרק לך את כל ה-SUNDAY ROAST...

guanyin

New member
בנקוק

ניסית פעם להשתכר מאלכוהל סיני? אם ניסית, אני בטוחה שאתה מבין למה הפרנגים שומרים את אפיזודות האלכוהול שלהם לתאילנד!

אMור

New member
התכוונתי לשרשור ברכות לבן

את ההתפרקויות שלי על הסיניות אני שומר למקומות אחרים. פה רק ההארד קור - כי בפורום השני יש אנשים עם לב חלש...

למעלה