אין אלוהים

אנדוריל

New member
אין אלוהים

אין אלוהים ואף פעם לא היה אלוהים ואף אחד לא הצליח להוכיח אחרת....

אתה טועה!

אם אתה חושב שאין אלוהים, תחשוב אבל להגיד שלא הוכח אחרת?! הוכח ועוד איך ע"י כל המדענים וכל ההמצאות וכל הנסינות להוכיח שאין, והתוצאות יש!!! ה´ אחד ושמו אחד.

נתניתית

New member
את צודקת

יש אלוקים והאחרים שלו מאמינים מתחמקים מלהודות שהוא קיים והוא שומר עלייהם כל יום ומעיר אותם בבוקר כי אם לא היה אלוקים לא היינו מתעוררים בבוקר והעולם היה תוהו ובוהו וזה לא אומר שאין אלוקים בגלל השואה או בגלל הפיגועים ה´ הוא האבא הרוחני של כולנו וכאשר הילדים עושים מעשה רע אבא מעניש אותם ומלמד אותם את הלקח.

LordNor

New member
הודעה קנטרנית ומזלזלת

אם אין לך מה להגיד אז אל תתערב. ובלי פרובוקציות זולות והודעות שנועדו לגרום לויכוח מיותר. אנו כאן לייצור קהילת נוער דתית מכל השכבות וגם קהילות נוער חילוניות. אך לא שואפים לויכוח בנושא הדת. הודעות כמו זו שלך היא סכסכנית ומרגיזה ופוגעת בי ואני מניח שגם פוגעת בחלק מחברי הפורום. בתחילה, חשבתי למחוק את הודעתך בשל הסוגייה שבה היא עוסקת. אך לא פגעתי בחופש הביטוי שניתנה לכל חברי הפורום והגולשים בו. אך להבא תשתדל לא לכתוב הודעות שיוצרות מעין ויכוח מיותר. אני מדבר בשם עצמי.

אין אלוהים וזה סופי../images/Emo8.gif

"צריך לראות כדי להאמין" אני מאמינה באנרגיות...ומכל מיני אני לא מאמינה שיש מישהו למעמלה שמחוקק חוקים ומחילט החלטות אין דבר כזה!
ושכולם ישמעו!!!!!

FullTimeSpirit

New member
צר לי לאכזב...

אבל...ניוטון בעצמו הודה בקיום אלוהים. מישהו חושב שלא היה ניוטון?

אנדוריל

New member
אז מה אם ניוטון?

גם אם ניוטון אמר שיש אלוהים והאמין בכך אין זה מוכיח דבר לגבי זה. ניוטון היה מדען גדול אבל זה לא אומר שהוא צודק בקשר לאלוהים כי הוא טעה בקשר להרבה מאוד דברים וקיומו של אל כל יכול הוא לפי דעתי אחד מהם....

מה הקשר?!../images/Emo91.gif

אוקי אז אם ניוטון אומר שיש אלוהים זה לא אומר שזה נכון! תראה לי הוכחות אני האמין (תלוי) ביי

trillian

New member
נו, יופי טופי!

אז אם אתם אומרים שאין אלוקים, זה אומר שאתם צודקים?! לפחות ניוטון היה אדם בעל אינטיליגנציה נאצלת שפרץ פתח לפיזיקה, ובלעדיו, ספק אם היו מגיעים לרמות שהגיעו אליהן היום. אני לא אומרת שהוא סמכות רוחנית, אבל לפחות יש לו מילה או שתיים בנושאים הנוגעים לקיומו של היקום.

את השכל אפשר לראות?../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

את אלוהים לא רואים, זה נכון וגם המשפט "טוב מראה עניים ממשמע אוזניים" נכון בהחלט. אבל לא נראה, משמע לא קיים? .טעות!. יש דברים שנשגבים מבינתנו ואחד מהם הוא אלוהים אנחנו (את לא חייבת להיצטרף) יודעים שיש אלוהים אבל-גם אנחנו- לא רואים אותו. וכל האפיקורסים למינהם, יכולים להמשיך להגיד מה שהם רוצים. אנחנו, יודעים את האמת. ליאור.V||

סרניי

New member
אין אלוהים

אין אלוהים נכון אבל הוא תמיד קיים. מקווה שהבנת

למעלה