אין אין עליה..

שלי 9

New member
אין אין עליה..

ראיתי עכשיו את שלי יחימוביץ בפינתה בחדשות ערוץ 2, ומה אגיד לכם, אין על האישה הזאת.. אינטלגנטית, חריפה ומנומקת, מושחזת, דעתנית, חסרת פניות וללא משוא פנים, ישירה וישרה, בקיצור..עיתונאית בחסד, כן יירבו כמוה בארצנו..

שלי 9

New member
להגיד על שלי יחימוביץ שהיא שטחית

ודמגוגית..???? נו טוף ..איש באמונתו יחיה..

שלי 9

New member
ברח לי השלח באמצע..בעיני אישיותיה

ודעותיה הן ממש אנטיתיזה לשטחיות!

t o t a l

New member
עיניין של עובדות ולא של אמונה

אולי צריך קצת להיות מצויים בנבחי הסוגיות שהיא מעלה על מנת להבין שהיא מביאה חצאי אמיתות ומידע מגמתי.

אייל 401

New member
שלי תפנימי את דברי טוטל

ממש כך ...... גם אם פה ושם צודקת .....מעקמת תאמת לפי רצונה

שלי 9

New member
גם עניין של עובדות אך גם של

הערכה סובייקטיבית, מעבר לזה ,אני עוקבת אחריה שנים גם ששידרה ברשת ב' את "הכל דיבורים", ואני "קצת מצויה" בסוגיות שהיא העלתה ומעלה לאורך השנים והאמן לי טוטל היא העיתונאית האחרונה שאפשר להגיד עליה שהיא מביאה חצאי אמיתות.. היא בעלת אינטגריטי עיתונאי ואדם הגון במיוחד, אפשר לחלוק בהחלט על הנושאים שהיא מעלה לסדר היום.. (נושאים הקרובים לליבה - מעמד הנשים, והסוגיה החברתית) ,אבל זה כבר עניין אחר..

G a v ® i e L

New member
"עיתונאות טובה"

יש עוד חיה כזו ? חושב שבעידן הרייטינג המושג קצת מתעוות, ואז נכנסית מגמתיות, פופוליזם ומציצנות לתמונה, כי אלה טובים לרייטינג. בא לא נהיה תמימים... חושב שהיא נצמדת לאמיתות פרטיות שלה יותר מידי. אני גם זוכר ראיון מזעזע שלה עם דרעי (כמדוני) שלאחריו המסכן גמר עם ארוע בלב. באותו ראיון לפחות, היא הייתה דמגוגית ומעצבנת להחריד ! אבל בגדול, אוהב לשמוע אותה, כי בד"כ היא בדיוק מה שציינת.

שלי 9

New member
גבריאל, אתה מתבקש להסביר

מה פירוש "היא נצמדת לאמיתות פרטיות שלה יותר מדי" , בהקשרים עיתונאיים מה פירוש אמיתות פרטיות שלה? הרי בעובדות אובייקטיביות עסקינן לא??

G a v ® i e L

New member
שלי, את כבר שתית את הקפה של הבוקר ?

אני די מסכים עם ההלל והתשבוחות שחילקת שם למעלה, אבל שימי לב שלעיתים, היא לא נותנת פתח למרואיינים לסתור איזה רושם מסוים שהיא מנסה לתת לסיפור. זה הרושם שלי לפחות, ועכשיו מוזמן לצהריים ואם לא מגיע בזמן הולכים לתקוע לי פולקע לאף, אז ביייי

r e d head

New member
שלי יחימוביץ

הייתה מדריכה שלי במכבי צעיר כשהייתי בת 9, ואח שלה היה אחד החברים הכי טובים שלי בתיכון והם היו גם שכנים. אני יכולה להעיד שהיא באה ממשפחה טובה
וחוץ מיזה, פעם כשהיתה מדריכה שלי באתי אליה הביתה והיא פתחה לי את הדלת בתחתונים מאז, כל פעם שאני נזכרת בשלי יחמימוביץ, אני נזכרת בה בתחתונים. כל אחד והקונוטציות שלו.

למעלה