"אין, אין מקום אחר"

דנדן66

New member
"אין, אין מקום אחר"

לא זוכר של מי פה החתימה הזאת, אבל המשפט הזה לא יוצא לי מהראש כבר כמה ימים, מצא חן בעיניי... אז למי שלא תהיי/ה - שאפו על החתימה, אהבתי

d a n i e l s 5

New member
האיש ההוא.....בעל החתימה

להלן טוטאל.... עבר ל..... "אור ואהבה
" לו זה עשה טוב.....לך על זה גם .... נסה....ההנאה מובטחת :)

d a n i e l s 5

New member
אז....

ת'דליק לה את האורות ............. ככה בהפתעה...... אין כמו הפתעות בחיים :)

t o t a l

New member
באמת שאין אחר

כשראיתי את משינה לראשונה על הבמה, הם שרו באנגלית רוק מתכסח כזה, לבשו חליפות כברנים ועטו מסכות רשת שחורות. זה היה בשתים בלילה, בליקוויד הישן, בערך בשנת 83 או 84, כשנתיים לפני שיצא הסינגל הראשון שלהם לרדיו (רכבת לילה). היינו חבורה של ילדים זבי חוטם שנהרו אחרי סצנת השוליים של עולם הרוק בתל אביב, שנשלט באותם ימים רחוקים ע"י תסלם ובנזין. את "שלח לי מלאך" זמזמתי על הטנקים בדיונות בשזפון. את "חלום כחול" שרתי בגרון ניחר על הווספה בדרך לאוניברסיטה. עם "למה לי פוליטיקה עכשיו" רקעתי במטבח, באמצע הלילה כששתפתי כלים בבר. ואת "אין מקום אחר" שמעתי בעוצמה מחרידת אוזניים, במזדה הישנה, באוטוסטרדה , ביום שעזבתי את הבית. משהו בגיטרות המנסרות באותו יום גורלי, שם אותי על גג העולם, באמצע שום מקום באחד הימים הקשים של חיי. אין. באמת שאין אחר.

d a n i e l s 5

New member
וואלה???

ואני עד לרגע זה הייתי בטוחה ש......... אין מקום אחר מלבדי פורום גו"ג ......

דנדן66

New member
יפה אחי

אהבתי
בסידרה "אלי מקביל", היה לה תמיד "שיר נושא" לכל יום, או לתקופות, שיר מסוים שליווה אותה והתנגן לה בראש במשך כל אותו היום, או כל אותה התקופה. גם אצלי זה ככה.. משהו ביכולת המופלאה הזאת של שיר, לקחת ים של רגשות שסוערים בנו, של מחשבות, של עמדות, אמונות, ולמצות את הכל לכדי שורה, משפט אחד שאומר ומביע את הכל בדיוק מופלא וקולע, ואם המשפט הזה מלווה גם במוסיקה שמדברת אלינו, אז בכלל, עונג שבת כולל ביום חול
אצלי בזמן האחרון זהו המשפט מתוך השיר שבחתימה שלי, שמשום מה, למרות שהגדרתי אותה ב"עולם שלי", לא רואים אותה בהודעות שלי
(הלפ? מישו?)

דנדן66

New member
כן, שמור שמרתי

אך חתימה אין
כתבתי את זה במקום של "ציטוטים נבחרים", לא בחתימה, אולי בגלל זה? ניסיתי עכשיו להעביר את זה לחתימה, אולי עכשיו יצא, וגם אם לא, לה ממש חשוב...

MAST GO ON

New member
../images/Emo45.gifעשית את זה../images/Emo8.gif

יפה לך שמתי לב יש לך קו מסויים שמתבסס על מקמות על דרכים אממממעניין מה פרוייד היה אומר על זה

דנדן66

New member
שזה תסביך אדיפלי כמובן

משולב בהדחקה אנאלית עם תשוקה אוראלית
זה מה שהוא בטח היה אומר, לא?

"חלום כחול" לא של פורטיס ? ../images/Emo141.gif

בשבוע שעבר התבשרתי שמשינה נבחרה ל"להקת כל הזמנים" של ערוץ 24. עשה לי טוב לדעת שזאטוטי ימינו, שולחי ה-SMS-ים, יודעים להעריך תיחכום והעזה אמנותיים. אני חושב שהגדולה והייחוד של משינה בנוף הישראלי הם בכך שהם ידעו להיות "לא נחמדים" (בניגוד ל"כוורת", למשל) ועדיין להיות קומוניקטיביים, נגישים (בניגוד לכל מיני להקות שוליים שלא אלאה אתכם בשמותיהן). כל המקומות בהם לא הייתי קוראים לי לבוא.

לא נחמדים.... אלעק...

לפני מיליון שנה כשהייתי סטודנטית באוניברסיטת תל אביב, הם באו לתת שם הופעה ביום הסטודנט. עמדנו הכי הכי בסוף..... לקראת סוף ההופעה, המתופף זרק את המקל את תוך הקהל.... רגע.. אני צריכה לצחוק.... פגע לחברה שלי במצח.... ופתח לה את המצח.... אל תשאל כמה דם ירד לה. היא באה אליהם אל מאחורי הבמה להראות להם... סילקו אותה משם... מה חשבת? באמת לא "נחמדים"....

t o t a l

New member
אכן בהחלט וודאי שכן

ובכל זאת.... זוכר כל כך בברור את היום הזה על הווספה.

למעלה