אין... אין כמו סונטה! ולא משנה מה תגידו.. אלעד מה המצב?
G GuitaRock New member 12/12/03 #5 תגידו נפלתם על הראש או מה? אני נעמה, ממש לא חדשה בפורום, הייתי פה עוד כשקראו לפורום "סונטה ארקטיקה", וחבל שלא כולו מוקדש להם. נעים מאוד!
תגידו נפלתם על הראש או מה? אני נעמה, ממש לא חדשה בפורום, הייתי פה עוד כשקראו לפורום "סונטה ארקטיקה", וחבל שלא כולו מוקדש להם. נעים מאוד!
G GuitaRock New member 25/12/03 #35 חוזרים על עצמם?! אחת הבדיחות הטובות.. תקשיב סונטה, אל 'תשמע', תקשיב! איזה חוזרים על עצמם ואיזה נעליים..
חוזרים על עצמם?! אחת הבדיחות הטובות.. תקשיב סונטה, אל 'תשמע', תקשיב! איזה חוזרים על עצמם ואיזה נעליים..
G GuitaRock New member 12/12/03 #9 תקשיבו לי ותקשיבו טוב! אולי יש יותר טובות, אולי.. אבל כמו סונטה- אין!! ובזה כמובן, אין מה להתווכח..! אז מי ניצח אה?
תקשיבו לי ותקשיבו טוב! אולי יש יותר טובות, אולי.. אבל כמו סונטה- אין!! ובזה כמובן, אין מה להתווכח..! אז מי ניצח אה?
D Dark Muse New member 13/12/03 #10 for my pain בנתיים הלהקה הכי טוב ששמעתי אחרי נייטוויש... סונטה אני צריך להקשיב שוב אז זה בתהליכים (כי פעם ראשונה לא אהבתי)
for my pain בנתיים הלהקה הכי טוב ששמעתי אחרי נייטוויש... סונטה אני צריך להקשיב שוב אז זה בתהליכים (כי פעם ראשונה לא אהבתי)
G GuitaRock New member 14/12/03 #14 לא אוהבת נייטוויש.. מה לעזאזל זמרת אופרה עושה בלהקת מטאל?.. טוב זה עניין של טעם.. לי בכל אופן לא מסתדר השילוב הזה... (;
לא אוהבת נייטוויש.. מה לעזאזל זמרת אופרה עושה בלהקת מטאל?.. טוב זה עניין של טעם.. לי בכל אופן לא מסתדר השילוב הזה... (;
D Dead Lizards New member 15/12/03 #26 יש מליונים... הם להקת פאוור מאד בנאלית לטעמי. אבל כרצונך. תתלהב מהם.
G GuitaRock New member 16/12/03 #27 אני בת! ואני לא מתלהבת מהם, הם.. פשוט ממש ממש ממש טובים! ואמרתי שזה עניין של טעם, אז אני לא אחזור על זה שוב!
אני בת! ואני לא מתלהבת מהם, הם.. פשוט ממש ממש ממש טובים! ואמרתי שזה עניין של טעם, אז אני לא אחזור על זה שוב!