אין אין דברים כאלה

אין אין דברים כאלה

היה לי היום ראיון עבודה.. הגעתי בשעה שנקבעה לי, המראיין (שהוא גם המנהל של הצוות) קיבל את פניי ונכנסתי אליו למשרד.
מה אני אגיד לכם.. פעם ראשונה אני חושב שזה קורה לי.. הוא היה חתיך וחמוד וכשהוא הסתכל לי בעיניים בקושי הצלחתי להתרכז.. מן הסתם לא הייתי במיטבי (לא רק בגלל זה, גם לא סגור שאני מעוניין בתפקיד). וואו, רק חשבתי על לנעול את הדלת ולקפוץ עליו.

קרה לכם פעם? שהתראיינתם אצל מישהו שפשוט גרם ללב שלכם לדפוק מהררר?

אפילו עבר לי בראש, להגיד לו בסוף הריאיון "תראה.. אני לא חושב שאני אצליח להתרכז אם תהיה המנהל שלי.." חח

Wrecker

New member
אתה יודע...

אתה לא חייב לגלוש פה, לא מספיק שאנחנו מפגינים את עצמינו בפומבי אתה גם מנסה להכנס לעולמינו?!
מצד אחד אומרים לנו "תחיו בשקט שלא נראה" מצד שני נכנסים אלינו הביתה.. אולי אני גם אבוא ואכנס אליך הביתה לנשמה שלך ואתחיל להגיד לך מה בסדר או לא בסדר אתה עושה בחיים שלך? מה אתה אומר מר מושלם וישר?!

צא לנו מהחיים, או שתכבד את המקום שאתה נכנס אליו.
אנחנו מקבלים את כולם בברכה בלי קשר למי הוא נמשך.

Uri04

New member
חבל על העצבים, don't feet the troll

Wrecker

New member
זה לא עצבים חס וחלילה חח

אני מסביר כדי שיבין במידה וכמובן יהיה מעוניין בזה

GK_FF

New member
מאמי נלחצת?

אל תדאג אף אחד לא מסתכל לכיוון שלך,
ואם כן ובמקרה אתה באמת נראה טוב יותר משאתה כותב, אז...... תתמודד. :)

EsxAdmin

New member
אין ההחתום מעיד על עיסתו.

אני נראה רע, רע מאוד בכל קנה מידה אפשרי.

"אני נראה רע, רע מאוד"...

יש לך סיפור מאחורי ההתבלגנות שלך כאן בפורום, אתה צריך לפתור איזה דבר או שניים עם עצמך

Wrecker

New member
אני יודע למה אתה חושב ככה

אבל מצנעת הפרט לא אפרסם.

יש לי הרגשה שאתה מאותם אנשים שחושבים שלגברים מותר להראות פחות טוב להיות מוזנחים "גבריים" מסריחים, אבל אישה לא! היא צריכה להיות די רזה ונקיה ואסטטית .. כי היא אישה.

תן לי לחדש לך גם גבר צריך להיות מסודר נקי ואסטטי בלי קשר למי הוא נמשך. ובגלל שאתה לא כזה עצם המחשבה ששני אנשים מוזנחים כמוך יהיו ביחד ויקיימו אקט כלשהו מזעזע אותך וגורם לך להגעל מעצם המחשבה.

אתה כנראה לא מודע מספיק לאחרים והדוגמאות שלך ונסיון החיים שלך בתת מודע שגוי מיסודו.

Wrecker

New member
you are the one

you're the one who writes in english to feel smart.
its not working i know how straight people thinking you all alike!
but if you think not so what give you the right to Generalize us?!

זה לא כיף שמכלילים אותך ומתייגים אותך רק בגלל שאתה נמשך לנשים נכון?

makel1

New member
בשרשור זה נמחקו הודעות

בשרשור זה נמחקו הודעות שאינן עומדות בקנה אחד עם תקנון הפורום.

מעבר לכך, גם במקרה בו גולש כזה או אחר, קיצוני ככל שיהיה, מתסיס אתכם - הימנעו משימוש בלשון שאינה הולמת את הלכי הפורום והשאירו לי ולרותם את הטיפול בגולשים הנ"ל.

תודה ושבת שלום

Wrecker

New member
האמת שלא יצא לי :p

אבל קרה לי שעבדתי בעבר מול לקוחות היה לי קשה להתרכז במוצרים שאני מוכר חח

למעלה