אין אין אין כמו שרה

אין אין אין כמו שרה

התפקיד של לאקי דרש את ההתמרחות הזו ושרה בכלל לא בנאדם כזה שנמרח היא מאוד קוקטית כך שרק אפשר לראות איך היא מחליפה דמויות ומה היא מוכנה לעשות בשביל המשחק היא פשוט שחקנית בחסד ולשום חובבן השופטים לא היו מאמינים ככה. אם היא היתה חובבנית אז היו מעיפים אותה בשביל המתיחה. כדי לעשות מתיחה מוצלחת צריך סופר סופר כישרון ואת זה יש לשרה.

CaMi La BooMBa

New member
תראי....

לי אין שומדבר נגד שרה להפך אני ממש אוהבת אותה. הבעיה היא שאת לאקי לא אהבתי נראה לי מיותר ההתמרחויות אולי זה חלק מהתפקיד אבל לא לאורך כל הסצנה להדבק עליו היא גם בקושי אמרה משהו! לעומת זאת האודישן היה גדול לדעתי! אבל גם פעם שניה שראיתי את זה נראה לי מלוקק אבל זה היה טוב ואהבתי פשוט לחקור פעמיים זה הורס ותאמיני לי אם לאחרים היה עולה הרעיון לראש של לעשות מתיחה אז סביר להניח שכמה מהחבר'ה שעלו עד לשלב הזה לא היו נמצאים אפילו ב-60! זה היה לה פשוט רעיון מקורי והיא עשתה אותו טוב מאוד אבל עדיין אני לא חושבת שהיא הכי מוצלחת. היא מאוד מאוד מוצלחת אבל אצלי היא לא מקום 1

yoooni

New member
אולי את לא זוכרת

אבל שרה לא נגעה בשום דבר חוץ מהיד של מיקי שליטפה אותה, אז מה רצית שהיא תעמוד כמו פסל? ברור שצריכה להיות תגובה לליטוף.

CaMi La BooMBa

New member
תגובה....

תגובה תגובה אבל לא ככה לאורך כל הסצנה ובלי קשר לזה לא מתתי על לאקי כמעט כל הסצנה רק מיקי דיבר אי אפשר היה לראות כלום בלאקי חוץ מזה שהיא נמרחה על מיקי

למעלה