אין אין אין חגיגה ....

Muznach

New member
אין אין אין חגיגה ....

בלי בלי בלי בלי עוגה....
איפה העוגה???

Crystal Ship

New member
יום הולדת שמח

למאיר שלנו ):. עקצץ בי היום לפנות בוקר, בדיוק כשיצאתי רועדת מהופעה מרטיטה של My second surise, זאת להקה שמורכבת מאדם אחד ומאוד מוכשר בשם אייל ניסטור, והייתה שווה כל אקורד. וזה באמת מתחיל כבר בבוקר בבוקר, ואני, עלמה צעירה ובורה שוב נמלאת געגועים לדבר שלא הכרתי בזמן. כל כך חבל שאתה לא פה. מזל טוב מאיר.

מומולדת../images/Emo151.gif

זה מוזר לכתוב מזל טוב וכאלה ביום שכזה לאדם שכזה. אני פשוט לוקחת את הדיסק וחוגגת ב"פרטי" את יום החג שלך. איזה כיף שזה לעולם לא ייגמר.

מאיר

פתאום זה הכה בי לפני כשנה חלמתי חלום מאיר בחלום- מראה יום הולדת מראה חתונה סיפרתי לבת- הבת אמרה: "מה, עוד חתונה?" עברה שנה חלום הפך ער וחי ובוער ויש יום-הולדת ויש חתונה.

זה התחיל כבר בבוקר בבוקר...

קמתי ב5 לפנות אור ראשון וזה הכה בי... יום הולדת למאיר - ה 2.3.... היית צריך לחגוג 64 אך כמו שאומרים בטרם עת - כאילו בלעה אותך האדמה פא, נעלמת יצאת לשאוף רוח או מאמא אדמה או מאמא אדמה... מוזר לי - לא יודע מבולבל לי אבל החלטתי שבשבוע הבא - זאת אומרת עוד 10 ימים בתענית אסתר - אתה יודע ביום הולדת העברי שלך מאיר... אז אני בא לבקר אני בא להגיד לך מזל טוב ועוד כמה מילים - ככה בינינו על מלא דברים שקורים מלא שבילים לא ברורים ואגב אני גם אספר לך על נסיעה שבדרך אבל בינתיים הנר שלך מאיר עדיין בוער... ובאופק אחר באיזה פאב מקומי מופיע מול קהל מצוצם נותן הופעה כמו שאיש לא חלם מבסוט מחייך מלא אור וזורח להגיד מודה אני לא שוכח לא כועס ובטח שלא מתנגח בא עם כוונה טובה - רק נותן - לא לוקל לא צועק לא מתווכח נותן למשפט של זולתו להגיע עד לנקודה שלו עד לנקודה שלו משפט של זולתכם.... מאיר. תודה.

למעלה