אין אין אין חגיגה

MEyTi L O

New member
אין אין אין חגיגה

בלי בלי בלי בלי עוגה!
קרמבו|
היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת למורי!
שיהיה לך יומולדת הכי מדהימוש בעולם, ומלא מלא מלא מזל טוב :) ותהני היום!! =]

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif מזלט טוב !! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo102.gif

המון המון המון מז"ט עד 120 תהני מהחיים
ואל תנטשי את הפורום הוא גם ככה ריק
חיים נפלאים
ו..ו... טוב אני ממש גרועה בברכות סולחת לי ? *אנג'ל סמייל *

MelMcFly

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo9.gif../images/Emo213.gif../images/Emo102.gif

יומולדת שמח , עד 120 שנה אושר ועושר והצלחה בהכל

esterosh

New member
מורי, מזלל טובבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המון בריאות עושר אושר עד 120 והעיקר שתהני ותעשי חיים!

MorLoveOfer

New member
שיוו תודה=]

איזה חמודות וואיי אני ממש מתרגשת תודהה=] אז אם כבר מדברים על היומולדת שלי.. נחשו מה הבעתי במשאלה? דבר ראשון ביקשתי בריאות לכולם לי למשפחה לעפר ולעברי (לידר..) ואז ביקשתי שבזמן הקרוב אני יפגוש את עפר כי אף פעם לא פגשתי אותו. ונחשו מה? חברה שלי יודעת תכתובת המדוייקת שלו!!! עכשיו היא אמרה לי!!! קיצר בזמן הקרוב אני כל כך נוסעת לשם ויש מצב אני יפגוש אותו!!הייתי רושמת אותה פה אבל אני עדיין לא יודעת אותה (תכתובת..) כי שירה חברה שלי הפוסטמה (חח) שכחה אבל היא תשאל שוב תילד שאמר לה שהוא גר לידו ואז היא תגיד לי ואני יכתוב פה. מישו פה פגש את עפר? כאילו אני מתארת לעצמי שכן אבל..יכול להיות שאני לא היחידה שמתלהבת מזה בטירוף... כי בחיים לא ראיתי אותו והוא הבאנדם שאני הכי אוהבת בעולם ואפילו חברות שלי ראו אותו ואני לא =[ מקווה שזה יקרה בקרובב=]] טובב הבאתי חפירותת חחח I
YOU תודה על הברכותת אתן ממש מקסימותת =]

MelMcFly

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo181.gifאני לא ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ראיתי אותו רק במופע סיום של האלופה 2, והוא היה ממש קרוב אליי אבל הייתה חומה כזאת :[ אני מחכה לרגע הזה שאני יראה אותו כבר 6 שנים
=[[

למעלה