אימרה מדהימה

אימרה מדהימה

קיבלתי במייל, אינני משנה דבר במייל שקיבלתי, ובלי קשר לשום דעה פוליטית לכאן או לכאן "פעם בהרבה שנים מגיע פולטיקאי שמצליח להוציא אימרה שתיזכר לדורות הבאים וימשיכו לצטט אותה עוד מאה שנים קדימה. השבוע אמר נתניהו בכנסת משפט מדהים שאני בטוח שלצערי גם הנכדים שלי עוד יצטרכו לשנן אותו בעל פה כשהערבים יניחו את נשקם - לא תהייה עוד מלחמה כשישראל תניח את נשקה - לא תהייה עוד ישראל!!!!! עד לכאן המייל, לצערי האימרה מזעזעת כמה שהיא נכונה. המשך יום טוב לכולם, ומי יתן ויושב מרום יזכנו במעט שקט שלום ושלווה וכל החילים יחזרו בריאים ושלמים לאוהביהם

ר נ א ל

New member
אימרה נכונה

אבל אני לא יודעת מי באמת אמר אותה לראשונה. המייל הזה מסתובב ברשת כבר די הרבה זמן לא משנה מי אמר ...

ברק 188

New member
בחיי מי שאמר את זה לא הוזה

לשעה זו האימרה כול כך נכונה לצערי אח'...ארץ ארץ ארץ

לא יודעת

אם היא מדהימה או לא אבל לצערי יש בה הרבה מן האמת מה שלא נותן מנוח ואם עוד לא הייתי ברורה אני רוצה שקט ושלווה ושלום!!!!!!!!!! רק טוב!!!

גאיה ק

New member
גמ'ני

זה הקישור שלפני כמה ימים לא הצליח לי. אין רגע דל. עוד זה מדבר וזה בא. נתבשרנו היום על איתות מהצפון כאילו אנו זקוקים לתזכורת שאנו מוקפים בעוכרים. מה רצה נסראללה לגיד שלא ידוע לנו ?!

ברק 188

New member
עוזב כרגע הכול והולך להתרגע אם

האהובה שלי מכול חבורות הזמר הישראליות אין לכם מושג כמה טוב עושה לי הקול של ...הגבעתרון . העגורים חולפים מעל הכפר העגורים עפים אל הנהר העגורים עוזבים, יוצאים אל הדרום החם מתי, מתי נוכל לעוף כמותם. אני נושא עיני לעננים העגורים שטים בהמונים העגורים עוזבים, עפים אל הדרום החם מתי נצא בהמונים כמותם. אל השדה אצא עם בוא הסתיו ובידי טבעת ומכתב אתפוס עגור ולרגלו אצמיד מכתב דומם פרישת שלום לכל אחי אי שם. עם בוא הקור העגורים עוזבים עם בוא אביב אלינו הם שבים. העגורים שבים, חוזרים הם עם חלוף הקור אנחנו, אם נצא - כבר לא נחזור.

למעלה