אימץ אותנו חתול..

1אמאלה

New member
אימץ אותנו חתול..

שלום,אני גרה במושב ובימים האחרונים איצץ אותנו חתול שחור,גדול,בוכה המון,נראה כמו חתול בית,הוא מנסה להיכנס לי לבית כל הזמן... בינתיים אנחנו מאכילים אותו ושמתי לו שמיכה במרפסת אבל לא נראה לי שהוא מבין... יש לציין שאני מאוד מפחדת מחתולים,אני מאכילה אותו אבל מלחיץ אותי כשהוא קרוב מדי... כמה הוא אמור לאכול? איך אפשר לתת לו מחסה שיהיה לו חם בלי שיכנס הביתה? תודה לעונים

arapax

New member
אפשר לשאול

באיזה אזור אתם נמצאים? החתול השלישי שלנו ברח להורים של בן זוגי (סיפור ארוך) ומאז לא נראו עקבותיו למרות שהם תלו שלטים ואבא שלי הולך לשם כל כמה ימים בלילות כדי לחפש אותו, והוא חתול שחור ענק שמקטר המון.

dimitrygo

Active member
מנהל
קופסת קרטון גדולה אם פתח לא גדול בצד, מרופדת

בשמיכה או בגדים. צריך למקם את הקופסא במקום מוגן בפני גשם ורוחות.

1אמאלה

New member
שמנו לו קרטון עם שמיכת פליז

הוא כבר נכנס לתוכה. הוא מרשה לנו ללטף אותו מדי פעם אבל היום שרט את הבן שלי שריטונת קטנה כשהוא ליטף אותו. יש לי 2 ילדים,יש סכנה בכך שילטפו חתול רחוב? הוא כל הזמן בוכה,למישהו יש מושג למה? הוא מנסה להיכנס לי לבית,איך מלמדים אותו שאסור? תודה

enat06

New member
הי, יכול להיות שבאמת אבד או ננטש אצלכם..

ובגלל זה בוכה.. יש לכם אפשרות לתלות מודעות? אולי בכל זאת אבד למישהו מהישוב? בינתיים תנו לו משהו טעים לאכול, אולי זה קצת ירגיע אותו, טונה במים (לא בשמן זה עלול לשלשל) שימורים לחתולים.. וכ"ו, מזל שלפחות הגיע אליכם ואתם טובים אליו..

1אמאלה

New member
נתתי לו שימורי חתולים

אני לא יודעת אם אבד למישהו יש פה אלפי חתולים במושב. המושב קטנטן,אם הוא אבד הוא לא ידע לחזור?

dimitrygo

Active member
מנהל
אולי הגיע הזמן להתגבר על הפחדים שלך
?

אולי החתול הזה בא כדי לגאול אותך מהפחד הבלתי מוסבר שלך
? ברור שהוא היה חתול בית וברור שהוא רוצה להכנס אליך הביתה. תראי, חתולים יודעים לקרוא את האנשים וגם מההודעות שלך ברור שאת בן אדם טוב. את רק צריכה לעשות צעד אחד קטן
אין דבר יותר טוב לילדים מלגדול עם בעלי חיים, זה מלמד אותם אחריות, חמלה ותכונות אופי חיביות נוספות. חוץ מזה חתולים שחורים מביאים מזל

1אמאלה

New member
היי..כבר העזתי ללטף אותו

מתקדמים לאט לאט... הילדים שלי מאווווד אוהבים חיות,אבל הבכור קצת פחדן ואתמול החתול שרט אותו שריטה קטנטנה,משום מה החתול לחוץ לידם. הקטן בן שנה ו-7 לא מבין מה ההבדל בין ליטוף למכה ואני מפחדת מאיך שהחתול יפרש אותו...

revitalsa

New member
קחי איתו את הזמן

זה נהדר ששמת לו אוכל ושמיכה, זה כבר משפר את מצבו לאין ערוך. תני לעצמך ולו זמן להתרגל אחד לשני. הוא ייצא מהסטרס שבו הוא נמצא, בסופו של דבר, ואת תתרגלי אליו. אולי הוא יתגנב לך לתוך הבית מדי פעם ואולי לא. אולי הוא יישאר שם ואולי לא. במקום שימורי חתולים, את יכולה לקנות אוכל יבש לחתולי חצר, שהוא זול יחסית (למגה ולשופרסל יש אוכל ממותג שלהם, למשל), ולתת לו פעם-פעמיים ביום. מומלץ לשים לו גם קערת מים. לגבי הילדים - פשוט להיות איתם ולהשגיח כשהם בקרבת החתול. ללמד אותם איך מלטפים ומדברים בשקט, ולא עושים תנועות חדות, וככה החתול לא יילחץ.

למעלה