אימפוטנטיות

• פותח הנושא YaeI
  • פורסם בתאריך

YaeI

New member
אימפוטנטיות

יש לי בעיה של יישום הדרך הנכונה עבור עצמי. אני מרגישה שתחושות הבטן הראשוניות מובילות אותי נכון מבחינת הבחירה בכיוונים מתאימים עבורי, הן של לימודים והן של עבודה, אולם בבואי ליישם ולהוציא עצמי מהכח לפועל, שם אני נתקעת. יש איזו אימפוטנטיות שמונעת ממני לממש. התחושה שלי היא שאם היו לי פרטנרים שידחפו אותי באופן מעשי, זה היה קל יותר. יש לי מן מעצורים שמונעים ממני פעולה בכיוון הנכון. אני יודעת מה נכון לי לעשות ואיך, אולם לא מסוגלת פשוט לקום ולעשות. האם יש מאמרים בנושא? אשמח לכל תגובה.

זהירות בבקשה

התחושה הראשונית שעלתה לי כשקראתי את דבריך היא שאת מאד, אבל מאד מחמירה עם עצמך. המילה "אימפוטנטיות" היא כל כך גורפת, כל כך כללית, שממש מכסה את כל קרני האור האפשריות. האם יש משהו בתחושתי ? איזה שיחה פנימית מייצרים מה שאת מגדירה ה"מחסומים" ? האם את יודעת לומר מהו התהליך בו הפעולה נמנעת ממך ? לא מסוגלת היום אינו אומר לא מסוגלת ללמוד איך כן - ! יום טוב אמיר

מחסומים

הי! לכולנו יש מחסומים ורובנו יודעים מה ואיך לעשות דברים אך מתקשים להפוך זאת למציאות . את לא לבד . ופתרונות? מה שעובד עבורי הוא יצירת מבנים לקיום כלומר מבנים שיקראו לי לפעול בכיוון הרצוי לי. למשל דף תכנון שבועי שתלוי על המקרר , סימן בטלפון הנייד שיקרא לי לעשות פעולה מסויימת או לחילופין שיחה עם חבר שמחוייב להצלחתי(לאו דווקא בן זוג שמעורב רגשית) אני עצמי התחלתי לעסוק באימון שהוא מקצוע ואני מאמנת אנשים להוציא לפועל את חלומותיהם תוך ליווי צמוד והמון סבלנות ומחוייבות וכמובן במקביל אני מאומנת להגשים את החלומות שלי על ידי מאמן תהליך מדהים ועוצמתי. בהצלחה!!

למעלה