אימממא ללללה

אימממא ללללה

נורא מפחיד לקום בבוקר ולמצא את עצמך בשער... ועוד בגלל סיבה כזו...ואללה..ני טוב רציתי לספר שלמרות הכל הלכתי ללמוד..סוף שבוע ארוך..ועוד סוף שבוע ומשקיעה עכשיו זמן בלימודים וקורסים. דווקא בסדר כל הקטע..חשבתי שיהיה לי קשה רק הקטע עם השער...אימ ממממממא

מגשימה1

New member
מיכלי השיער יגדל די מהר ,

תוך שבועות ספורים יהיה לך פשוט שיער קצוץ ואחרי כן שיער קצר , אני בטוחה שכבר עכשיו את יכולה לראות שזה קצת גדל . נהדר שאת לומדת ומעסיקה את עצמך . את יכולה לשים כובע יפה ויחד עם השיער הקצוץ זה כבר יכול להיות ממש יפה וטיבעי ולא תצטרכי בכמה שבועות האלה לראות את עצמך בשיער המאוד קצר , למעשה תוך שבוע שבועיים זה כבר יתמלא קצת . שיהיה לך פורים שמח ועליז למרות כל הקשיים !!!

mr_lonely

New member
לא מפחיד ולא כלום

ולוואי וכולנו היינו מתמודדים עם משברים, כל סוג של משבר, כמו שאת מתמודדת !

באישורך

אני רוצה להקדיש את השיר שכתבת לכל חולות סרטן השד..בפורום ההוא. שמה הן מאוד זקוקות לעידוד..

בדד1

New member
בלוג בשער

חשיפה גדולה יותר וזה מה שאת רוצה לא? [ שכולם ידעו שכולם ילמדו להתמודד אני מבחינתי כבר מזמן הסרתי את הכובע שאין לי מהשיער שאין לי

אמא את ניראת כמו צב הנינג'ה...

חושבת שזה עיניין של השקפה בחיים. שיש בעייה, להתסכל לה בגובה העיניים ולהתמודד בצורה החיובית ביותר שאפשר. ואני שקבלתי מכה שלא ציפיתי לה החלטתי אחרי כמה דקות של הלם שאני נלחמת בקרצייה הלא קרואה הזו בצחוק ובחיוך ובאופטימיות. וכי למה? כי אין דרך אחרת לעמוד בקשיי היום ובנוסף להתמודד עם מחלה..אז אם כבר אז כבר..בצורה הטובה ביותר. אסף הסתכל סוף סוף בתמונה ואמר לי שזה ניראה אחלה הקרחת..וטוען שאני נראית כמו "צב הנניג'ה"..הצבים האלו היו הכי אהובים עליו שהיה קטן..היה משחק בהם שעות...גנוב הילד

תחשבי על היתרונות

1. לא יהיה לך כרגע bad hair day 2. אין דילמה באיזה מרכך להשתמש 3. לא צריך לנקות את הכיור והמברשת 4. את חוסכת מזה שאין צורך ללכת למספרה 5. את נמנעת מצבע לשיער (שאין) ואז מצילה את עצמך מאלצהיימר פוטנציאלי 6. את חלקה למשעי בכל חלקי הגוף, גם במקומות שלא ידעת שצומח בהם שיער. את פרסומת מהלכת למכונים להסרת שיער, רק שאצלך זה בחינם וללא כאבים. 7. את לא צריכה לחשוש שילדייך ידביקו אותך בכינמת וזה רק לגביי השיער יש עוד יתרונות אבל אותם ניתן למצוא באתר של ממאיר (שלחתי לך קישור בזמנו)

חשיפה להתמודדות עם אופטימיות

איך אומרים בלי חיוך קשה לעבור את המסע. אז אם החשיפה גרמה לכמה אנשים לחשוב אחרת..זה כבר עשה את שלו. קבלתי עשרות מסרים וגם פניות לעידוד..אולי זה היה מיועד לזה.. תודה לכולכם. אתם..בלעדיכם היה קשה מאוד להתמודד.. אז יש לכם בזה המון ערך מוסף. מיכלי המומה מהמכתבים...

למעלה