אימייל

Envenom

New member
אני מניח שיש לו...

אבל באותה מידה אני מניח שאף אחד לא ממש יודע אותו

טלינקה5

New member
חחח

בטוח זה אימייל של איזה מעריץ מתלהב... אבל אין איזו כתובת או משהו שאפשר לשלוח אליו מכתבים?

IamAR

New member
גם אם כן...

אני משערת שזה לא עובר ישר עליו, אלא עובר כמה בדיקות, בהם נזרקים מכתבי המעריצים, אם כל הכבוד לאמינם, וכמה שהוא מעריך את המעריצים שלו, אם יש כזו כתובת הוא מקבל אלפי מכתבים ביום, ואפילו אם הוא היה רוצה הוא לא היה יכול לקרוא את כולם, חוצמזה, צריך להיות מציאותיים, כמה פעמים אפשר לשמוע כמה שאוהבים אותך וכמה שאתה גאון וטוטח, ובתכלס, הוא יודע שאוהבים אותו, והוא לא שם, והוא בהחלט לא צריך הוכחה לכך סליחה מכולם שחפרתי, וטלינקה, זה לא נגדך, גם אני פעם רציתי לעשות את זה, אבל גיליתי שזה לא אפשרי, וגם לא רצוי =] הכל ברוח טובה ובלב זהב =]

טלינקה5

New member
כן אבל

אני ממש לא הולכת להגיד לו שהוא גאון ושאני אוהבת אותו או משהו כזה... אני רוצה לדבר איתו על משהו ספציפי אחד אבל כן אני מתארת לעצמי שזה מאוד קשה להגיע אליו.

Lil M

New member
../images/Emo6.gif

ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

Lil M

New member
תראי

פעם , לפני שנים רבות, עוד לפני שנולדת, עוד לפני שהרצל כתב את מדינת היהודים, קם יובל AKA Under the GUN ובפורום אמינם סיים את הודעותיו כך: "הכל נאמר ברוח טובה ובלב של זהב" ותבוא הטלינקה ותתפוס את מקומו. ויבכה יובל, ויתאבד, וחברי הפורום חגגו עד אור הבוקר.

Lil M

New member
תפוזונע! שמו לי תAKA לא במקום

הוא בא אחרי הקם יובל! בעהעהועהוה.

טלינקה5

New member
וטעית גם ב

וחברי הפורום יחגגו עד אור הבוקר בלשון התנ"ך... ואת האופס אני מצפה לשמוע מunder the gun

Under the GUN

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הייי רגע.... אתם תחגגו עד אור הבוקר? זונות!

galileho

New member
חחח בדיוק באתי לכתוב

יובל מצאת את ה soul mate שלך
אבל אז ראיתי שהקדמת אותי
נו טוב

למעלה