אימות כניסה למחשב

amirmir123

New member
אימות כניסה למחשב

שלום, נתקלתי בבעיה שלא הצלחתי להתמודד איתה. הפקידה אצלנו בארגון ניסתה להכנס למחשב עם היוזר שלה לדומיין ולא הצליחה. זה רושם שהסיסמא לא נכונה. כמובן שניסינו לאפס לה את הסיסמא. ניסיתי להכנס גם עם היוזר שלי, ולא הצלחתי וקיבלתי את אותה הודעת שגיאה (סיסמא), גם כשניסיתי להכנס למחשב עם יוזר לוקאלי לא הצלחתי. נכנסתי אל אחד השרתים שלנו, וממנו התחברתי ל-Computer Managment ע"מ לנסות לשנות את סיסמת ה-Admin הלוקאלי, ולא הצלחתי להכנס ל-User Managment בטענה שאין לי הרשאות. למחשב יש פינג. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? כיוון לחקור?

טופי

New member
רעיונות

1. סנכרון DC + פקידה - כמה DCים יש לך? יכול להיות שבין מתי שניסית ומתי שאיפסת את הסיסמא עדיין לא התרפלק השינוי? זאת יחד עם העובדה שהפקידה הכניסה סיסמא לא נכונה/ השתמשה בקאפסלוק? 2. תקשורת - יש בעיית תקשורת שכוללת עוד מחשב עם אותו IP, ולכן הוא עונה לך ולא המחשב שאליו אתה מנסה להיכנס, הסיסמא שלך כן עובדת בגלל שיש קאשינג. ל1 הייתי מחכה ומנסה שוב. ל2. הייתי מנתק פיסית את המחשב ונותן פינג ממחשב אחר.

amirmir123

New member
לא עוזר

קודם כל, תודה רבה. הממ.. יש לנו DC אחד בארגון, האיפי אכן שייך למחשב הזה (יש לו פינג, הצלחתי גם להתחבר אליו ב-VNC - אני יודע בוודאות שזה האיפי שלו). אני לא מצליח להכנס למחשב גם לאחר שניתקתי את הכבל רשת - בתקווה שבאמת השם משתמש שלי והסיסמא נשמרו ב-Cash שלו.. אבל לא הצלחתי. יכול להיות שהקובץ Users and Passwords במחשב נמחק?

טופי

New member
מה עם כניסה לוקאלית?

עם אדמין לוקאלי אתה מצליח? אני הייתי מנסה להוציא אותו מהדומיין ולהכניס מחדש.

הצעה טיפשית

אבל בכל זאת משהו שקרא לי פעם. שווה לבדוק את מצב חשבון המחשב בAD - לפעמים לו יש איזה משהו מוגדר לא נכון, לא יודע איך הולך הארגון אצלך... אולי מיקום לא נכון בעץ או סתם מישהו שם אותו בDISABLE?! עוד משהו ששווה לבדוק סתם כי זה בסיסי מידי... לתת למחשב לעלות בלי רשת\דומיין (חשוב שיעלה ככה מרגע הבוט) ואז להכנס עם יוזר לוקאלי אם זה עובד בדרך כלל הפתרון הפשוט ביותר הוא להוציא את המחשב מהדומיין, למחוק את החשבון שלו ולהכניס אותו מחדש לדומיין. מקווה שעזרתי

noam01234

New member
אם אתה לא מצליח אפילו להכנס למחשב

עם יוזר לוקאלי אני הייתי מנסה לבצע קודם כל Repair למע' הפעלה...

למעלה