אימוץ כלבים

עינת רז

New member
בהחלט לא תתחרטו,

אין כמו לגור בבית עם כלב, ובכלל, לגדל את הילדים עם כלב אוהב ונאהב זו המתנה הגדולה ביותר שאתם יכולים להעניק להם.

yoelth

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gifואהבת לכלבתך כמוך

מצ"ב מאמר שכתבתי לפני כשנה על יולי, הכלבה האהובה שלנו. בתקווה שהדברים יחזקו את רצונכם לאמץ כלבים.

chili3

New member
אין ספק שהתפוח לא נפל רחוק מהעץ ../images/Emo6.gif

BenjiMan

New member
אתה יכול...

להגיד להנהלה שאתה לא רואה כל כך טוב ושאתה צריך כלב נחיה...
ב.

עינת רז

New member
מניסיוני כילדה שהביאה הביתה בכל

שני וחמישי כלב חדש שמצאתי, ותמיד ההנהלה סרבה, אחרי לחץ פיזי מתון, ונתינת ההרגשה כאילו הם יקחו לי את האויר לנשימה, בסוף תמיד ההנהלה התרצתה. פשוט להתעקש ובסוף גם ההנהלה מתאהבת בכלב ולא רואה את עצמה בלעדיו.

b love

New member
זו הכלבה שיש תמונה שלה בכרטיס נכון?

היא יפיפייה! פעם פגשתי כלבה קטנה מוזנחת כולה חולה באיזה עמותה, וסיפרו לי שהבעלים לא רצו אותה וזקרו אותה בתוך פח, (כן כן פח זבל) ואחרי כמה זמן היא הצליחה לצאת (היא כלבה קטנטנה ממש) והיא חזרה הביתה והוא שוב החזיר אותה לתוך הפח, אחרי כמה זמן היא שוב יצאה, והוא לא ידע איך להיפטר ממנה והביא אותה לעמותה.. מסכנה, היא לא נתנה לאף אחד להתקרב אליה ביום הראשון, הבאתי לה מים ואוכל והיא אפילו לא הסתכלה לכיוון שלהם.. לא נתנה לאף אחד להתקרב, כמובן שאח"כ צמחה לה הפרווה, והיא שוב נהיה כלבה רגילה, אבל בית- אני עדיין לא חושבת שמצאה.. הלוואי על כל הכלבים והחתולים
חם כה כמו שאתה מספר..

יואל! תמיד אמרתי שבגלגול הבא אני

רוצה להיות כלב בקיבוץ. שיניתי את דעתי. בגילגול הבא אני רוצה להיות הכלב שלך

spiky1

New member
ואני, בתור אמא לשלושה חתולים../images/Emo54.gif

ממליצה בחום על חבר חתולי. אין כמו להתעור בבוקר לקול גרגורים על הכרית. והיריעה קצרה ומלתאר את האהבה והקשר שיכול להרקם בין החתול לבעליו.

גם אני מתעוררת בבוקר לקול גרגורים..

רק שאצלי זאת הקטנה שמצטרפת באמצע הלילה אלינו למיטה...ומגרגרת..."אמא בקבוק חלב....."

b love

New member
גם אני אמא לחתולה גאה..

אבל ממליצה לגדל גם חתול וגם כלב.. שילוב כובש
מה עם לעשות איזה יומימוץ בעיר?

למעלה