אימוץ חתול בוגר?

רחלילי

New member
אימוץ חתול בוגר?

אני לא סוגרה על העניין אך בכל זאת, נראה לי שהחתול שלנו, יזכה לחיים ארוכים חייב פשוט חייב חבר.

החתול שלנו לא צעיר (בת מצווש כבר), מסורס, פראייר למדי, NEEDY, וזקוק לחום ואהבה שכנראה ומתוך ההסטוריה שלו- רק חתולים מסוגלים לתת (מה כבר לא ניסינו בשבועות האחרונים).
הוא חייב למצא חתול להתחבק איתו בלילה ולישון איתו ולשחק איתו בחצר.

לא יודעת כמה אנו בנויים כעת לרומן מחודש עם חתול צעיר, יותר בכיוון של חתול בוגר, כזה שלא מפחד מבני אדם וכן יודע להתנהג בתוך בית (לא לקפוץ על השיש, לדוגמא) וכן יודע להתחבר לחתול נוסף.

איפה אני מוצאת חתול כזה? בכל מקום אני מניחה שבעיקר מוסרים גורים....

סמייילי

New member
יש לי ג'ינג'י מקסים בשבילך

שממש חייב בית
הוא בן 3
ומקסים מקסים
מסתדר מעולה עם חתולים אחרים (לא שורט אף פעם)
מאוד חיבתי ואוהב לבני אדם
ישמח לבת משלו

zviaran

New member
חתול הוא חיה טריטוריאלית

ולכן לא בטוח שיסכים לקבל זכר נוסף, גם אם שניהם מסורסים.

ממליצה להתייעץ עם "מומחה" לחתולים או עם וטרינר.

בהצלחה.

האנפה

New member
עוד אפשרות: תנו לחיות לחיות בכפר רות

למקרה שלא יסתדר עם הג'ינג'י של סמיילי, יש להם המון חתולים בכל מיני גילאים שכרגע חולקים מגורים יחד עם עוד עשרות חתולים אחרים ובטח ישמחו לעבור לבית עם חתול אחד בלבד.

infimum

New member

עדי25182

New member
אם עושים את זה נכון לא אמורה להיות בעיה

אם לא יסתדר עם החתול של סמילי יש לי גם רעיון

וסמילי באמת
בעניני חתולים

בתור "אמא" לשלושה חתולים...

הרשי לי להשכיל אותך: מנסיוני הכנסת חתול נוסף גורמת לדחק רב אצל הותיק וקלושים הסיכויים שהם יהפכו ל"חברים טובים" כמו שהיית רוצה.
על מנת להפחית את הדחק, הוטרינר המקסים שלי, עמוס לוי, ממליץ על כלי האכלה נפרדים.
המומחיות לחתולים 2for cats ממליצות (במאמר שקראתי פעם) על הכנסה הדרגתית של החתול החדש. בהתחלה לשים אותו במקום נפרד (מרפסת סגורה למשל) ולתת לשניהם להריח פיסת בד שחיככו באף של החתול השני, לשים את חתיכת הבד סמוך לכלי האוכל כדי שיווצר הקשר חיובי ואז לחבר אותם לחלל אחד רק כעבור מספר ימים של הכנה. חייבת להודות שאני לא עשיתי זאת אלא זרקתי אותם ישר למים.
מצרפת קישור לדף פייסבוק שבו ניתן לשאול שאלות על התנהגות חתולים.

רחלילי

New member
תודה רבה!

החתול שלנו כבר למוד הכנסת אורחים, בבית הקודם שלנו הוא היה מאמץ כל פעם חתול רחוב אחר ובכלל היה מרשה לכל דכפין לאכול מהאוכל שלו (שהיה בתוך הבית) - קיצר פראייר רציני. היה עומד לידם ומביט בהם בעניין כשהם אוכלים לו את הגרגרים.
אבל אני אקח בחשבון את כל מה שאת כותבת שנשמע לי בהחלט חשוב.
תודה!

למעלה