אימוני פורום משותפים

tenzer

New member
אימוני פורום משותפים

אהלן חברה אתם תצטרכו לסלוח לי כי אני חדש פו. אני רואה שאתם מקיימים אימונים משותפים בפארק הירקון אשמח מאוד להצטרף לצערי לא כל כך הבנתי מההודעות באיזה תדירות ותאריכים מתקיימים האימונים הללו אני יהיה אסיר תודה אם מישהו יסביר לי את זה יותר מפורט חוץ מזה אולי אני מכיר מורה או שניים שיסכימו לבוא ולהעביר אימון בברכה ישי

אריאל תודה, UNTITLED - הצילו! ../images/Emo2.gif

כמה פעמים עוד אצטרך לכתוב כאן את הפרטים האלה?! אין אפשרות להכניס לעמוד הפורום קישור קבוע להודעה עם פרטי האימון? אז רק לתזכורת (ולעזרת החדשים כאן): אימון פורום 4 מורים, אחד אחרי השני, כל אחד יעביר שיעור של 45 דקות בשיטתו, אחרי כל שיעור הפסקה קצרה לשתיה ודיבורים. המורים (לא בהכרח בסדר זה): זאב פוקס - פה-קואה (הוא קורא לזה בה-גואה) בן טל-שחר - לאו-הו סלבו לוי - גוג´וריו קראטה דוד כפרי - טאי-צ´י מיקום: פארק הירקון, מול רחוב קוסובסקי 52, ליד גשר העץ המוביל למרכז לארץ-ישראל יפה. תאריך: יום ו´, 7.09.01. שעה: 14:00-10:00 - רצוי מאוד לבוא לפני הזמן כדי להספיק להתחמם! הערות: באים להתאמן ולעבוד - נא להתלבש בהתאם, ולזכור שבינינו גם דתיים. הלבוש המומלץ: מכנסים ארוכים וטי-שירט (לא חייבים בגדי בית-הספר) + נעלים (בפארק מסתובבים כלבים שמשאירים "מוקשי נעל"...). שתיה חובה! כנ"ל כובע וקרם הגנה מהשמש (למרות שיש צל, בכל-זאת האימון בחוץ). אוכל: מומלץ להביא משהו לשתף עם החבר´ה (אבטיחים יתקבלו בברכה!). האימון מיועד לכל מי שרוצה ללמוד ולהתאמן - לא למי שרוצה ללכת מכות! להרשמה: [email protected], למי שאין לו אי-מייל: 050-772335 להתראות!

שוקוקאן

New member
אפשר לדעת מה הסדר של המורים?

או שזה עדיין לא ידוע? (אני לא אוכל להגיע לכל האימונים, אז רציתי לדעת כמה שאפשר מה קודם ומה אח"כ). תודה.

למעלה