אימונים...

GeorgeChip

New member
אימונים...

התחלתי לשחק במנג'ר לפני כמה שבועות. הולך לי לא רע. רציתי להתחיל מלמטה אז לקחתי את הפועל ירושלים, ובנתיים לקחתי אותה לליגת העל, ובעונה הראשונה שלי שם סיימתי במקום חמישי(בEuro Vase יצאתי בסבב השלישי). אני די מסתדר עם המשחק, הדבר היחיד שאני מתקשה זה האימונים, אני לא מצליח למצא איזון, שישפר את רוב השחקנים.. מישהו יכול לתת לי עצה? ד.א אני אשמח אם תוכלו גם להמליץ על כמה קשרים סבירים. הקשר השני הכי טוב שלי לא הסכים לחדש את החוזה, ומכרתי אותו להפועל תל אביב ב410 אלף, ועכשיו אני צריך מישהו שיחליף אותו.

dlml

New member
תוריד אימונים

אלה אם כן אתה לא אוהב להוריד דרים כאלה, אני גם לא אוהב להוריד עזרים למשחק, אבל רק אימונים אני מוריד.. חפש יש באתר הישראלי יופי של אימונים לחלוצים/מגנים/צעירים וכו'... עכשיו, איזה קשרים אתה מחפש? התקפיים הגנתיים? בכל מקרה, במשחק הזה החוכמה היא לקחת צערים, אני ממךיץ לך על דניאל סזטאלה daniel szetela תחפש אותו בארה'ב, הוא קשר אחורי שעושה יופי את העובדה.

אני בדר''כ

נותן אימונים הכי אינטסיביים,גם אם זה הורג את השחקנים שלי מעייפות או גורם לפציעות,אחרי חצי שנה לכולם יש כושר גופני הרבה יותר טוב והיכולות שלהם גם משתפרות(אומנם לא באופן דרסטי אבל גם יש שיפור וזה טוב)

למעלה