אימונים

• פותח הנושא SiC
  • פורסם בתאריך

SiC

New member
מחפפים באימונים

יש לי בעיה קטנה.. אני משחק עם בית"ר ב אף אמ 2005 (עונה 2 ומקום ראשון אחרי הסיבוב הראשון עם פער של 3 על מכבי ת"א). הבעיה שלי היא כזו, הבאתי את מרקיניו (marquinho) בהעברה חופשית מPSV בקיץ. הוא עשה רושם של שחקן מצויין ועם הרבה פוטנציאל... הוא התחיל את העונה כמחליף לעזו באגף שמאל (שאגב היה ממש תותח בעונה הראשונה, דיי הפתיע אותי) ולאט לאט חטף לעזו את המקום. לאחר כמה משחקים הוא התחיל להיות כועס כי הוא חושב שהוא משחק בעמדה שלא מתאימה לו ולחפף ולא להשקיע באימונים (עזבו את זה שהוא מסבסב את הליגה). איך אני יכול לגרום לו להתחיל להשקיע באימונים? לקנוס אותו? ואם אני קונס אותו אז איזה הסבר להביא לו (אגב, כל 5 ההסברים לקנסות ממש גרועים ולא הכי מובנים) ?? מצורפת תמונה של השחקן שתראו מה הוא שווה :)

שח_מט

New member
אימונים ועוד

קראתי שרשורים פה ועדיין לא מצאתי: - איך ממנים אחראי לכל סוג אימון? - טיפים על אימונים יתקבלו בברכה! באמצע עונה התעניינתי בשחקן דבר שגרם לכמה שחקנים להיות UNHAPPY. היש דרך לרוצות אותם? [חוץ מחוזה חדש...]. תודה מראש, שח

אני מכיר אותו מהמנגר הקודם

אני שיחקתי איתו באמצע מתחת לחלוץ מנסה אתת זה

Dark Muse

New member
תשובה

זה לפי הנתונים של המאמן... OUTFIELD זה מאמן לשחקנים בעיקר ו GOALKEEPER זה מאמן שוערים (גבוה יותר טוב יותר, ככה נותנים להם מה לעשות) המנטליות גם חשובה, וגם עבודה עם צעירים...

tomash11

New member
אם הוא מחפף לך באימונים

קנס בגלל התנהגות לא מקצועית יהלום את העניין לדעתי. ואתה יכול להעביר אותו לעמדה אחרת. עזו אגב תותח גם אחרי העונה הראשונה. הוא שחקן ממש טוב במנג'ר אבל הוא צריך לשחק קבוע.

OFIR 10

New member
אצלי בשמירה

עזו כבר פעמיים שחקן העונה ושחקן הרכב בנבחרת הבוגרת גם מליקסון בנבחרת הבוגרת ונבחר לצעיר העונה פעם שנייה ברציפות.. עכשיו צריך להתקדם באירופה :)

א מ י ר 7

New member
אצלי יש משהו מעצבן...

אפרופו מליקסון. אני משחק באנגליה ומליקסון לא הסכים לחתום על חוזה אז הוא שוחרר מבית"ר, באתי להחתים אותו ואין לו מספיק הופעות בנבחרת. אוףףףףףףףףףףףףף כמה שהוא יכל לעזור לי בקבוצה

lirans1

New member
מה המערך שלך עם בית"ר?

אני משתגע כבר הקבוצה לא יציבה בגרוש אצלי! פעם מפציצה חמישיות ופעם חוטפת..

OFIR 10

New member
יש לי כמה מערכים אני לא נעול על אחד

המערך הראשי הוא ה- 4-4-2 שחלוץ אחד יורד לקישור, מתחת לחלוצים, כלומר 4-5-1, אבל אני כל הזמן עושה רוטציה! קורנפיין שוער, היידמן ודנין מגנים, ג'ובאניני ואינדיו בלמים, חנוכה וקלדרייה קשרים אחוריים (החתמתי בעונה השנייה את דיארה מליברפול אבל בטרייד עצבני הבאתי את שלומי ארביטמן חזרה לטדי :)), אסולין נמכר כי אין כסף (קניתי את בנג'מין אאונצ'י מיובה כמחליף :))...מליקסון ועזו באגפים (יצחקי,מליחי מחליפים) ונימני/זנברג מתחת לחלוץ, לפעמים אני משחק עם נימני בשמאל ואז שם 2 חלוצים במקום אחד.. יש לי איזה 15 נצחונות רצופים בליגת הבובות שלנו שכולם מעל 5-0, מעונה שעברה...עכשיו עונה שלישית and keeps going :)... אני מחפש עכשיו שחקן כלבו להגנה..יש אפשרות לזר.. בית"ר אצלי מאד יציבה..מקווה שהטיפים עזרו לך :)

lirans1

New member
תודה אחי

אני מצאתי משהו די טוב עכשיו אבל התקפי חבל על הזמן ארבע מאחורה קשר אחורי MR ML עם חצים לקשר תוקף ושלושה חלוצים.. אגב גם אני הבאתי את דיארה.. הוא לא רע.. ובקשר לשחקן הגנה תנסה את זה WILSON LIZARAZO קניתי אותו בעשרת אלפים דולר מכרתי אותו עכשיו במליון וחצי +40 אחוז ממכירה הבאה לבטיס.. בלם בלם..

SiC

New member
גם אצלי ביתר לא הכי יציבה...

אני לקראת סוף העונה השנייה ואחרי סיבוב ראשון מעולה הסיבוב השני היה ממש גרוע והשלישי גם לא משהו... אני כרגע במקום ה-2 עם 4 נק' פיגור ממכבי ת"א שבדרך לאליפות שנייה, ועם 11 יתרון על הפועל ת"א שנמצאת במקום ה-3... אני משחק בשיטת 442 דיאמונד, כלומר כל קשר אחד מאחורי החלוצים, 2 קשרים באגפים וקשר אחורי אחד. ההרכב: שוער- מאור אלבז (נרכש בקיץ ממכבי ת"א והוריד את קורנפיין לספסל) מגן ימני- אילן בכר מגן שמאלי- דנין (מאכזב משהו) בלם- אלירן אלקיים (חושב להביא את בן-יוסף וגרשון במקומו) בלם- רונלד רודריגז (בלם בולביאני שדיי מאכזב ולא אמור להמשיך עונה הבאה) קשר אחורי- דירסאו (או שהוא משחק מעולה או שהוא על הפנים, אין באמצע) קשר ימני- אדוארדו מרקש קשר שמאלי- מרקיניו קשר התקפי- נימני חלוץ- עומר גולן (לא יציב בשיט) חלוץ- חורחה דלגדו ספסל:קורנפיין, זויטי, שי אהרון, עזו, אבי תקוה, מליקסון, היידמן כשגם קקון לפעמים מורכב

OFIR 10

New member
פששש ממש החלפת את כל הסגל

שים את מליקסון ועזו בהרכב..הם תותחים משהו :) אני גם צריך שוער...איציק כבר הודיע על פרישה :(

CyberP

New member
גיא חיימוב ממכבי

אוכל את מאור אלבז. אם כבר שוערים יש לי סיפור משעשע בקשר לזה. אני עכשיו באמצע העונה השניה שלי עם מכבי, ולשטראובר נגמר החוזה בערך עוד 4 חודשים. המניאק הזה דורש ממני פי 3 ממה שהוא הרוויח עד עכשיו, כמובן אני לאיוצא פראייר ומוותר. הוא מסכם תנאים עם חיפה, אליהם יעבור בסוף החוזה. אני הולך לחפש שוערים שנגמר להם החוזה, כדי לגנוב איזה מישהו בחינם. את מי אני מוצא? ניר דוידוביץ'. אני מציע לו הצעה הגיונית (פחות מחצי ממה ששטראובר דרש), הוא מסכים, ועוד 4 חודשים אני וחיפה נתחלף בשוערים.

למעלה