אימונים לנוער

שבצנקו

New member
אימונים לנוער

אני לא יודע אם זה רק אצלי, אבל אני משחק עם מילאן 2 עונות ובניתי אחלה קבוצת נוער. בנוסף הבאתי אחלה מאמנים שבכל קטגוריה יש 5 כוכבים. עכשיו, בניתי לקבוצה הבוגרת ולנוער תוכנית אימונים, אצל הבוגרים הכל טוב ויפה-כולם עולים, או לא יורדים. אצל הנוער זה הפוך לגמרי, כל כמה שבועות שבדקתי, כל שחקן ירד. בסוף העונה השחקנים ה"מעולים" הפכו לאפסים... אולי עשיתי משהו לא נכון? או מה צריך לעשות?

sok777

New member
ייתכן כי

עשית אימונים לא מתאימים לתפקידים שלהם או ליכולות שלהם ולא שיפרת אותם. אולי גם לא שינית את מהלך האימונים? וגם, יכול להיות, שעשית אימונים קשים מדי או פיזיים מדי. בזה אני לא בטוח אם זה משפיע. אף פעם לא התעמקתי יותר מדי בקבוצת נוער. הדברים הכי רציניים שאני עושה עם שחקנים בנוער וצעירים זה למשל להביא שחקן או לקחת מהנוער ולאמן טוב ומדי פעם לתת הזדמנות בבוגרים וכו'. אלו הדברים שחשבתי עליהם. אגב, דוגמא אישית: כרגע אני בשמירה שהתחלנו כולם עם אתלטיקו.. הבאתי בעונה הראשונה נדמה לי, שחקן בן 16, צרפתי. קשר מרכזי עם פונטציאל אדיר. הסקאוט מצא לי אותו. הבאתי אותו ב300 אלף. בעונה הראשונה הוא התאמן עם הנוער. בגיל 17 הוא התאמן עם הבוגרים. בכל אופן, עברו 2 עונות מאז שהוא בא והשנה העלתי אותו לבוגרים. הוא שיחק 2 משחקים ובממוצע יש לו 7.5. בעונה הקודמת מהאמצע שלה אימנתי אותו [לפי היכולות שראיתי אצלו] להיות קשר התקפי כי נחוץ לי התפקיד הזה והוא היה מתאים. אחרי חצי שנה הוא כבר מעולה בזה.. בכל אופן, התווית מחיר הנוכחית שלו היא 2 מיליון, וזה רק אחרי 2 עונות בלי שום הישג אדיר כלשהו..

שבצנקו

New member
זה לא שחקן קיים...

זה שחקן שיצא לי חדש מהנוער, די טוב אבל אפילןו כשהעליתי אותו לבוגרים במשך חצי עונה והבאתי לו כמה משחקים, הוא עדיין יורד. הוא נבחר לשחקן הצעיר של העונה, מתאמן מקסימום עד מדיום, מתאמן באימון שלו והכל טוב...משום מה כל אימון הוא יורד. במקרה הטוב הוא לא עולה ולא יורד, ואז באימון הבא יורד כפול.

sok777

New member
כן, זה מדי פעם קורה..

אין לי כרגע תשובה לשאלה. אני צריך לחשוב על זה קצת.

שבצנקו

New member
מדי פעם?

כל קבוצת הנוער ירדה כל אימון ביכולות, עד ששחקנים הגיעו ל1 ופיטרתי אותם.

sok777

New member
ל1??

מוזר! אממ.. ואו ממש קשה לי לחשוב על סיבה. גם אימונים לא קשים מדי, גם מאמנים טובים, גם שיתוף מדי פעם בבוגרת, אימונים לכל עמדה [?], פוטנציאל גדול, השקעה בנוער, והם יורדים. מוזר.. לי זה מדי פעם קורה אבל אני לא מביא מאמנים כאלו גדולים וגם לא משקיע המון באימונים.

SiC

New member
אני חושב על 2 סיבות אפשריות

1) הם סתם שחקנים גרועים (פוטנציאל נמוך אבל ציונים טובים) 2) יש לך איזה באג בשמירה דווקא האפשרות השנייה נראת לי יותר סבירה

שבצנקו

New member
יצא לי שוער ריג'ן

אולי הכי טוב שראיתי במשחק...לפחות לפי היכולות, יותר טוב מפרי, קאסיאס ובופון, הבעיה היא שהוא רק יורד :S.

sok777

New member
ואיי. באסה. אולי תנסה להשאיל אותו!

ואז גם יתנו לו אימונים מתאימים [אני מניח] וגם הוא ישחק..

למעלה