אימונים בחו"ל

drumtroll16

New member
אימונים בחו"ל

אני נוסע בקרוב לחו"ל לשבועיים, ורציתי לדעת אילו תרגילים אפשר לבצע, ללא צורך במכון כושר, על-מנת לשמור על רמת כושר יציבה, ולמנוע איבוד מסת שריר שמעתי פעם על שיטה של אימון ע"י התנגדות, למשל להשתמש בשרירי הידיים לאימון הכתפיים וכדומה אשמח לקבל המלצות על תרגילים כאלה, חוץ מכפיפות בטן ושכיבות שמיכה כמובן תודה מראש

MidNight Flame

New member
לכתפיים? תמיד אפשר לעשות...

עמידת ראש עם תמיכה קלה מהקיר ולעשות שכיבות סמיכה מהמצב הזה...

חו"ל

כנס למאמרים בפורום למאמר בנושא "תוכנית אימון לבית" בנוסף ניתן לעבוד עבודה סטטית כנגד הקיר או כל דבר קבוע אחר. מומלץ לקחת משקולות.

mocko

New member
גם אותי מטרידה תמיד

הסוגייה הזו של לשמור על כושר בחדרי מלון ובנסיעות וכבר שאלתי על זה פה פעם או פעמיים
אני קורא לזה השרדות - תתפלא מה אפשר לעשות בחדר עם המזוודה שלך ובתוכה בקבוקי מיים מינרליים של 2 ליטר ( מלאים כמובן , משקולת של לפחות 20 ק"ג בלי הרבה מאמץ ) או רהיטים למיניהם ( מיטות בעיקר
) . יש גם חנויות ( בעיקר בארה"ב - עשיתי את זה שם לא מעט ) שאפשר "לקנות" שם משקולות חופשיות ולהחזיר לפני שאתה נוסע . מתוך נימוס הייתי סוגר לרוב על סכום סמלי על ה"שכירות" עם המוכרים לפני זה , אבל לפעמים גם הייתי פשוט מחזיר ומקבל זיכוי מלא בלי שאלות . וחוץ מזה הרבה שחייה ( יש בריכה כמעט בכל בית מלון .... ) .

Ei V

New member
I just joined a local Gym

Here in NYC it cost me 37$ for 3 weeks Many hotels will also have a Gym

למעלה