אימון

באדגלי

New member
אימון

אך אפשר לגרום לבת הזוג להאמין בך , כשאתה באמת ובתמים לא משקר
ויש עננה גדולה מאוד בעניין האימון בך וזו הרגשה לא טובה ולא נותן לך אפשרות
להיות משוחרר יותר , תמיד מנסה לרצות אותה ולא מצליח וזה די מקשה עלי
וגורם לויכוחים כל הזמן ורוב הזמן( אני מאוד אוהב אותה ) .
מה אפשר לעשות בכדי לבנות מחדש את האהבה ,אם היא עדיין אוהבת אותי
כמובן ?
שבת שלום.

sharpantie

New member
כנראה שהיו לה

קשרים קודמים שבהם נתנה אמון והסתבר שטעתה.
קשה מאוד לרצות אדם כזה כי תמיד תהיה חשדנות.
או שהחשדנות היא חלק ממנה.
תמשיך לנסות. אל תתיאש.

ערב טוב ושבת מבורכת

אם לא נתת לה סיבה לחשוד אני נוטה לחשוב שבעבר היו לה קשרים שהתבססו על שקרים כאלו ואחרים ולכן היא צריכה לעשות עבודה עם עצמה.
לרצות מישהו כל הזמן מתיש נורא ואני לא חושבת שמערכת יחסים מושתתת על "לרצות" מישהו.
אנחנו בוחרים עם מי להיות,את מי לאהוב בגלל מה שהוא גורם לנו אבל לדאבוני אני חוששת שזה עלול לעייף אותך גם אם אתה מאד אוהב אותה.
אתה חייב ליזום שיחה איתה (או שעשית זאת כבר) וללבן את הסוגיה הזו בצורה פתוחה וגלוייה.
אומר לך בכנות אני בעצמי אישה חשדנית הן בגלל העבר שלי והילדות לווא דווקא ממקום של נטישה וכאלה אבל, אני עובדת על עצמי ויודעת שאם תהיה לי באמת אהבה ולא תהיה לי סיבה לחשוד או שלא "אחפש" סיבות אני אהיה במקום טוב יותר ונינוח,

ערב מקסים

אילנה

סיגלית 2014

New member
מנהל
זה לא בשליטתך

אמון נבנה עם הזמן ואם פוגעים בו, קשה מאד להחזיר את הגלגל לאחור.
עושה רושם שבת הזוג שלך כנראה עברה איזו טראומה בעבר והיא פוחדת לעבור זאת שוב עם אדם אחר.
יכול להיות שהיא אדם קנאי שגורם לך הרגשת מחנק, ויכול להיות שהיא מפעילה עליך את מניפולצית החמדנות (רצון להרוויח ממישהו אחר, לאו דווקא רווח חומרי) וגורמת לך להרגיש שאתה תמיד צריך לרצות אותה. חמדנות כזו זורעת בלבול וגורמת להיות במוקד שליטה חיצוני במקום במוקד שליטה פנימי.

בכל מצב, אין הדבר בשליטתך. הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא לא לשתף פעולה. לא לנסות כל הזמן לרצות אותה אלא להיות אתה עצמך.
להסביר לה שהכל בסדר ושהיא צריכה לשחרר.
אם היא לא מסוגלת...... בעיה.

שלום

כדי שיאמינו לך במשהו שלא מאמינים לך בו, אתה צריך להוכיח אותו. שכנע את הבחורה בטיעונים שלך והוכח לה אותם. לאט היא תשתכנע שאתה אמין. כדי להחזיר את האהבה, צריך קודם כל התאמה ועליך לתת לה הרבה מלים טובות וכנות ומעשים טובים וכנים כמו דאגה והתעניינות רגשית. אתה לא צריך לוותר על הדברים החשובים לך, היה תקיף ולא כנוע. תן רק מה שאתה באמת מוכן ורוצה לתת. וויכוחים חיוביים הם טובים ומלמדים, הפכו את הריבים לוויכוחים חיוביים והגיוניים ודרך זה חפשו את המקור לעימותים ביניכם ופתרו אותו ביחד. משוחרר תהיה אם תהיה אמתי וטבעי. אם אתה כל-כך אוהב אותה, לא תתקשה לתת לה הרבה אהבה, תן לה בעיקר דאגה והתעניינות.

למעלה