אימון

cbhnhi769

New member
אימון

אשמח שיענו לי בהרחבה אם אפשר לעניין הזה!
אני בחור 23 גובה 1.69 שוקל 64 עם 18 אחוז שומן, התאמנתי בעבר חצי יותר מחצי שנה בבית בעזרת משקולות וספת כושר, לא ראיתי תוצאות.
עשיתי הפקסה מפני שלא היה לי זמן להתאמן, ולפני כחודשיים עשיתי דיאטה לא נכונה שהורדתי בה 10 קילו ,אבל המשקל עלה בתוך יומיים ל4 קילו, ככה שהיום אני שוקל 64, לפני הדיאטה הייתי 70, ירדתי ל60, ועכשיו העליתי ל64 קילו.
אני מעוניין להתחיל להתאמן במטרה שיהיה לי חיטוב של הגוף, אבל אני מתלבט כי אני יודע שבחיטוב לא עולים בשריר, ואני מעוניין שיגדל לי הידיים והחזה, שיראו שאני אחד שמתאמן!!!
מה עושים במצב כזה? אני יודע שאם אעשה היפרוטופיה זה מגדיל שריר, אבל אני מעוניין שלא יהיה לי שומן בכלל בבטן למצב של 12% שומן אני מעוניין להגיע, תוך כדי שיהיה שרירים, לא אגיד ענקיים, אבל יפים!
אני מעוניין להתאמן 3 פעמים בשבוע בתוכנית AB( ראשון A, שלישי B, חמישי A, וחזרה על B ביום ראשון שלאחריו.
מה התוכנית המתאימה בעבורי מבחינת המטרות שרשמתי? וכמה סטים לפי התוכנית שמקווה שתתנו, צריך לבצע בשריר גדול ושריר קטן,?
תודה מקרב לב!

קודם בונים שריר

ורק אחרי זה עושים חיטוב ומורידים מסת שומן.. זה הכיוון.
זה גם בגלל שהגדלת שריר מלווה קצת בהגדלת מסת שומן.

אז תשכח מחיטוב לתקופה הקרובה.

אם התאמנת בעבר ולא ראית תוצאות זה או בגלל שהאימון לא היה טוב או בגלל שהתזונה שלך לא היתה טובה.
קרא מאמרים
http://www.kilogram.co.il/
מהאתר הזה.

למעלה