אימון ADD

lolob

New member
אימון ADD

אני בן 40 וסובל מילודת מהפרעת קשב וריכוז. הקושי שגדול שלי מעבר לקשים היום יומיים הוא במטרות ארוכות טווח. קשה לי להתמיד במקום עבודה ואני מחליף מקצועות כמו גרביים . האם אימון יכול לסייע לי בתחום זה. תודה

bridges

New member
התשובה היא כן

אימון אישי בהחלט יכול לעזור לאנשים שסובלים מהפרעת קשב וריכוז. יש מאמנים שמתמחים בנושא ואני ממליץ לך לפנות אליהם. רונן

אני ADD - מופרע לחלוטין והצלחתי..בזכות האימון

היום אני מאמנת בעצמי ואף הגעתי בכוחות עצמי להיות מסטר באימון. מעל 2200 שעות אימון מוכחות... אני מנחה קבוצות וכל זה בזכות עצמי. התחלתי בגיל 35.. היום אני בת 44. הבטחון העצמי שלי היה בקרקעית התהומות. לא הצלחתי להתמיד בכלום. עפתי עם הרוח לאן שהיא לקחה אותי. בזכות האימון היום אני מצליחה לחבר בין הרוח לחומר והשורשים שלי לאדמה עבים וחזקים. אני מצליחה להתמיד הרבה יותר מבעבר בתנאי שהמטרות ששמתי לעצמי יוצרות אצלי גירוי וסקרנות..... ב9 שנים האחרונות אני באותו תחום. אם אני הצלחתי.. כל אחד יכול להצליח. צריך התמסרות להתהליך ואמונה בדרך. בהצלחה גדולה צלילה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
ADD ואימון

בתחום ה-ADD יש מספר קשיים - גם בקשב ובריכוז וגם בהתארגנות. בדרך כלל מומלץ (אם לא ניסית עד כה) לבדוק את האפשרות של טיפול תרופתי, ולשלב איתו אימון. הטיפול התרופתי כאשר הוא מתאים ומצליח יוצר יותר שקט פנימי ואפשרות להיות ממוקד. האימון מאפשר ללמוד כיצד להתארגן באופן יעיל ואפקטיבי יותר בתחומי החיים השונים. אפשר להעזר בכל אחד מהם בנפרד, אך האפקטיבי ביותר הוא שניהם ביחד. בנושא עבודה: אנשים עם ADD צריכים לחפש באופן מעמיק עבודות שמתאימות להם - משהו שיעניין אותם, יתאים לכישוריהם ושיש בו צורך. מתוך ההכרות עם הקשיים של בעל ה-ADD, האימון מסייע למצוא את הכיוון הנכון. חשוב לעבוד עם מאמן שמתמחה בנושא. חשוב שהמאמן יכיר את הקשיים המיוחדים והחוזקים המיוחדים של בעלי ADD - כדי לעשות עבודה מתאימה.

hhnoudelman

New member
אימון אישי ל ADD

אימון אישי בהחלט יכול לסייע במקרה כזה. ADD פוגע בפונקציות ניהוליות כגון יכולת תכנון, התמדה, מוטיבציה וכו'. קושי להתמודד עם פרויקטים ארוכי טווח הוא אחד מקשיים המוכרים אצל אנשים עם ADD. חשוב לציין, שהם יודעים מה ואיך לפעול נכון, אך מתקשים ליישם את מה שהם יודעים. אימון אישי עוזר לפתח ולחזק אסטרטגיות אישיות כדי "לעקוף" או/ו להתמודד עם קשיי קשב וריכוז. בנוסף, אימון אישי עובד עם תחושת אי מסוגלות וקשיים רגשיים אחרים שלעיתים מלווים את התסמונת. בהצלחה רבה, ילנה נודלמן, פסיכולוגית, מאמנת אישית לADHD coach.noudelman.com

אני מסכימה איתך. הפרמטר הכי חזק לדעתי

שצריך לעבוד איתו זה הביטחון העצמי. כמו להוכיח שאני יכול. שאני מסוגל. שם תמיד אנחנו נופלים. בדרך כלל בגלל חוסר יכולת התמדה וחוסר ניהול זמן ותכנון נכונים. ברגע שאנחנו תופסים את זה.... ומצליחים להתמיד. החלומות מתגשמים.

היי לך

לולוב יקר. הפרעת קשב היא דווקה מאפיינת אנשים מלאי מרץ ואנרגטים שזה מצרך נדיר לאנשים רגועים מדיי כמותי:) אימון עם אדם מקצועי המתמחה בתחום ההפרעות יוכל להיות לעזר ללא ספק. בהצלחה רבה

למעלה