אימון שמבאלה.....

אימון שמבאלה......./images/Emo9.gif

חבר´ה עוד מעט חופשת חנוכה ואנחנו רוצים לעשות אימון....... אז קודם כל חבר´ה איפה נוח לכם לעשות את האימון????? שרשרו כמה שיותר מהר..... בן אתה מזומן לבוא, אתה לא חייב להאמן כי זה אימון של התלמידים אתה יכול להתאמן איתנו או אפילו רק להשגיח או סתם להסתכל.... אז חבר´ה איפה נוח לכם, באיזה עיר???.

deep ocean

New member
עידודו

קראתי את השרשור ששאלת למה תמיד תל אביב? גם אני בעד מקום אחר. יש לי רעיון. במקום לכתוב את זה פתוח (היכן אתם רוצים?) תכתוב תאריך (ה-16 למשל) ומקום (הרצליה) ואז תשאל מי יכול להגיע? ואז נראה מי מוכן להגיע גם אם 10 מוכנים להגיע זה גם נהדר! לא חייב שכל הפורום יפגש לאימון לא?

unagy

New member
גם אני...

גם אני בעד ה16.12.01 בפארק הירקון ככה ב 9:00 בבוקר.. ולא תהיה לי התנגדות לשחק כדורסל בכלל...!

unagy

New member
תגיד עידו...?

אתה בא יום רביעי הקרוב לשיעור של 18:00?

ירון-מ

New member
הלו מה עם אלו מאיתנו שעובדים

ומפרנסים את עצמם ומביאים לחם הבייתה בזיעת אפם? אני לא יודע אם אני מדבר בשמי או בשם עוד שכמותי אבל אולי כדאי לעשות את האימון באיזה יום שישי בבוקר או בצהריים ואז אולי יותר אנשים יגיעו ובנוסף לנסות לארגן טרמפים וכדומה ?!

unagy

New member
לי לא משנה

כל עוד זה בחופש חנוכה... רשמתי 16.12.01 כי יש חופש לאוניברסיטאות. אל תציעו בכלליות תהיו יותר ספצפים בתאריכים ומקומות...

deep ocean

New member
אתה לומד בימי שישי?

זה יוצא ביום שישי שעה 13:00 אם זה מוקדם מידי אפשר 14:00 15:00 וכו´

נירש

New member
../images/Emo88.gifסקר אימון שמבאלה../images/Emo88.gif

רק רציתי לדעת האם יש התנגדות מצידכם שאנשים שאינם משמבאלה ישתתפו באימון. שרשרו תגובות בבקשה...

~דויד~

New member
מבחינתי, אין בעיה...

אפשר להתחלק לקבוצות במידה ויהיו יותר מ-70 איש....

כן אבל צריך לקחת בחשבון שאם באים

אנשים חדשים אז צריך ללמד אותם מהתחלה.... אתם לא רוצים להתקדם במפגשים הללו????? לא שאני מתגד לאנשים שאינם משמבאלה, אבל אם יבואו כמה נצטרך ללמד אותם את הדברים הבסיסיים. אולי זה בעצם טוב, אבל אז זה קצת יהרוס את הקטע של לעשות דברים כולנו ביחד.... טוב אני לא יודע, מה אתם חושבים?? דרך אגב מישהו מתנגד לרוץ באימון????? וחבר´ה באמת מה נעשה אם יהיה גשם??? יש למישהו מקום חילופי??? מה אנחנו לא נתאמן עם מטריות......
שלכם באהבה, עידודודו הלוחם

נירש

New member
לא מדויק

אני התכוונתי בשאלה שלי לבדוק אם אתם מתנגדים לאמנויות לחימה אחרות. אני אישית חושב שעדיף שיבואו אנשים מאמנויות אחרות ולא רק משמבאלה, ורציתי להזמין כמה אנשים, אבל לא רציתי שזה יהיה בהפתעה. באימון פורום שנערך ע"י משתתפי פורום אמנויות לחימה היו 4 מורים מאמנויות לחימה שונות וזה היה פשוט מעולה. שם פגשתי את בן בפעם הראשונה. הערך המוסף מאימון כזה הוא הרבה יותר גבוה מאימון "סטנדרטי". וחוצמזה, גם אם יבוא לך מישהו מתחיל ו"תצטרך" ללמד אותו את הדברים הבסיסיים, זה רק יעזור לך! אמנות ההדרכה, כאילו, DUH?
בקיצור, אני אומר - כמה שיותר יותר טוב. ולגבי הגשם - שאלה טובה... נקווה שלא ירד

deep ocean

New member
לא חשבתי על זה

הממממממ זה קצת היה מייאש להתחיל ללמד מההתחלה.

נכון.........

אבל אנחנו רצינו שזה יהיה מפגש לוחמי שמבאלה, שנלמד אחד מהשני, שנעשה יחד דברים ונתקדם ביחד בחומר או שנתאמן עליו... כאשר אנחנו מאותו קבוצה אנחנו יכולים ללמוד אחד מהשני ואפילו לקדם אחד את השני... אני שוב אומר אני לא מתנגד לאנשים אחרים, אבל אנחנו קבענו מפגש לוחמי שמבאלה.... לא??

למעלה