אימון קבוצתי

אימון קבוצתי

אני מעוניין לנסות אימון קבוצתי אחרי שניסיתי אימון אישי. איפה מתקיימות קבוצות כאלה?

bridges

New member
ואיך היה האימון האישי?

אני שואל את זה משום שהמילה "ניסיתי" גרמה לי להרים גבה. האם ניסית או עשית? מאיזו כוונה נכנסת לאימון אישי ומה היו התוצאות שלך? מה הכוונות שלך בלקיחת אימון קבוצתי? אני אישית לא מכיר קבוצות אימון שנפתחות לקהל הרחב משום שזה פשוט הרבה יותר קשה לארגן קבוצה מאשר לקבוע עם אדם אחד. בד"כ מדובר על קבוצות בארגונים או קבוצות בעלות מטרה משותפת. יש כמובן סדנאות שכוללות בתוכן אימון קבוצתי. אני לא יכול לתת לך יותר מהמידע הכללי הזה, אבל יכול להיות שאם תחפש באינטרנט "קבוצת אימון", "אימון קבוצתי" או "סדנת אימון" תמצא את מה שאתה מחפש. בהצלחה, רונן

כמה הצעות לקורסים קבוצתיים

שלום לך, אני מכירה כמה סוגים של סדנאות. אחת היא הפורום של לנדמרק. קבוצה גדולה (100-200איש) שנפגשים לסדנה של שלושה ימים. אח"כ יש עשרה מפגשים של פעם בשבוע. אני השתתפתי הרבה בקורסים של החברה הזו - צמחתי שם המון ונהניתי מכל רגע. אני אישית ממליצה בחום. עד היום בשיחה עם אנשים אני יכולה לזהות מי עשה את הקורס - יוצאים משם עם תפיסת אחריות, ועם תקשורת בין אישית שלי אישית פשוט מורגשת. אפשרויות אחרות הן לא בדיוק "אימון". אבל מכוונות לאותה מטרה - התפתחות אישית והגשמת מטרות. יש קורס התמקדות, שאותו אני אישית מנחה, ויש עוד רבות וטובות בארץ - דנה גניהר וחגית ספנסר שתיהן מלמדות, ואני למדתי אצלן וממליצה ממקור ראשון. עוד חומר בגוגל. זו עבודה מעמיקה ורגשית שאני מאוד אוהבת. פותחה ע"י פסיכולוג בשם ג'נדלין והיום משתמשים בה מאמנים, פסיכולוגים וגם אנשים שמתרגלים זה עם זה. יש סדנה שאני מכירה ממקור שני - בשם it's my choice. מכירה המלצות חמות ורבות. יש עוד הרבה. אני את אלו אני יכולה להמליץ. בהצלחה

ועוד המלצה חמה

אימון קבוצתי בסדנת "היום" - אימון אישי וקבוצתי. אני עברתי מס' סדנאות שם, מומלץ בחום! המאמן דרור קרפ - אחד הטובים שיש היום בארץ. חפש- hayom4u ובהצלחה.

סקיווקר

New member
הגישה של לנדמרק לא מתאימה לכל אחד

יש משהו קצת אגרסיבי בשיווק שלהם.

למעלה