אימון פרקטי

גדיל100

New member
אימון פרקטי

האם יש מקום בו אפשר לראות אימונים ? אימו פרקטי. ניסיתי לבדוק ברשת ומצאתי אתר של אימון פרקטי אבל לא היה להיט גדול (כמה סרטים ומאמרים אבל לא יותר מידי) מישהו מכיר ? תודה

shoom12

New member
את האמת..

שלא נראה לי שתראה אימון רציני טוב באינטרנט. כי אימון זה דבר מאוד אישי בעיניי לפחות והדברים המעניינים הם האישיים ולא סתם אימון על לעמוד מול קהל או משהו כזה. יש לך המון תוכניות "אימוניות" בטלויזיה היום כמו סופר נני, משפחה חורגת וכו' אבל! הכי טוב זה אם תבוא ותראה מה זה בעצמך תוך התנסות אישית. שבת שלום ורק אושר. יוסי

עמיחי פ

New member
משפחה חורגת

יש החושבים לפי התוכנית שכך נראה אימון אך לא כך הדבר. משפחה חורגת אינה תוכנית של 100% אימון. זו תוכנית על התנהלות כלכלית ומאת אלמנטים אימונים.

shoom12

New member
מסכים

ברור וידוע שאלון גל הוא זה שמכתיר עצמו למאמן הלאומי, אבל בתוכנית אין קשר כל כך לנושא האימון. אבל הרעיון של העצמה והבאה למצב של תוצאות נושק לתחום האימון. ועל כן המלצתי לטעום באופן אישי מהאימון האישי. בהצלחה

עמיחי פ

New member
שאלה

מה שאשאל אותך עכשיו זו לא העברת ביקורת או משהו מתריס, זו רק שאלה תמימה מהסקרנות שלי. שמעת את אלון גל אומר את זה ? "אני אלון גל המאמן הלאומי"

shoom12

New member
ברור שלא..

הוא בחיים לא יגיד את זה, אבל זה כתוב בכל פרומו שעושים על תוכניתו ובכל מקום שהוא מוזכר. וקשה לי להאמין שאין לו יד בעניין..

עמיחי פ

New member
מכיר את השיר "עיתונאי קטן"

עיתונאי קטן אני מצתת אותך ציתות ראשון - "ברור וידוע שאלון גל הוא זה שמכתיר עצמו למאמן הלאומי" ציתות שני - "הוא בחיים לא יגיד את זה" כוחן של המילים ידידי הן יכולות להציל חיים ויכולות להרוג. תבחר אתה איך להשתמש בהן.

shoom12

New member
תודה על סדרת החינוך שאתה עושה לי

אבל שוב אני כותב. הרי זה לא שאלון גל לא רוצה שיכנו אותו ככה.. יש לו יד בענין והוא זה שמחליט בדברים האלה.

עמיחי פ

New member
איין לי שום רצון לעשות לך סדרת חינוך

באמת שאני לא רוצה ולא חושב שאני צריך להגן על איש כזה או אחר במקרה הזה זה אלון גל . אני לא יודע אם אלון גל רוצה שיכנו אותו ככה "המאמן של המדינה" מכוון שהוא לא אמר את זה. אני יכול לתאר לעצמי שהוא מאוד שמח על כך (מאתים מאיתנו לא היו ) מאמן טוב יכול רק להצמד לדברים שאדם אומר. וכל הספקולציות מחוץ למשחק. ובאמת שאיין לי שום רצון לעשות לך סדרת חינוך רק נצמדתי לעובדות

dnxtep

New member
מתחילות מחדש

או בשמה האנגלי של התוכנית starting over house. תוכנית אמריקאית שמראה אימון מעשי. נדמה לי שהתוכנית משודרת גם בHOT וגם בYES אבל אני לא יודע את המועד המדוייק. צפיה מעניינת ומעשירה, ניצן קליין - מאמן אישי וארגוני

למעלה