אימון פורום 1+2, +
מילואים

אימון פורום 1+2, + ../images/Emo10.gif מילואים

אימון פורום 1: עדין אפשר להירשם! לפרטים ראו הקישור אימון פורום בראש הדף. אימון פורום 2: ההצעה שלי: סדנת קשתות-זן + אימון פורום, בקדמה (כ-45 דקות דרומה מת"א). מדובר על סדנת קשתות-זן בת כחמש שעות, ואחריה שני שיעורים באמנויות לחימה אחרות: וינג-צ´ון ואייקידו (אם סלבו יספיק להגיע ללמד באימון הקרוב) או קראטה (אם הוא לא...). אחרי השיעורים שיאצו מודרך, אוכל שתיה ודיבורים, והביתה... תאריך: חול המועד סוכות, יום ד´, 3.10.01, 10:00 עד החושך (סביבות 17:00). מקום: כפר-הנוער קדמה, כ-45 דקות דרומית לת"א, ליד צומת קסטינה. במקום יש מטווח קשתות מאורגן ומסודר, וכמו-כן דשאים וצל לאימוני הלחימה. מחיר: סדנת הקשתות עולה 100 ש"ח לאדם, לכיסוי הוצאות (בלאי ציוד, עבודה וכו´). המחיר כולל גם כיבוד קל + שתיה חמה וקרה. מדריך: איתי כפרי, מדריך קשתות בכפר-הנוער קדמה, בנוה שלום ובחוגים נוספים. מתמחה בקשתות טיפולית. הוא אחי, ואני ממליץ עליו (וגם אעזור לו, כנראה). מה דעתכם? אני יוצא מחר ל-3 ימי מילואים; אנא כתבו מה דעתכם על ההצעה, אבל עוד לא להירשם לאימון 2! רק לכתוב מה דעתכם על הרעיון של סדנת קשתות! ותתנהגו יפה בזמן שאני לא משגיח עליכם!

רק להקפיץ את ההודעה למעלה

כי אחרת היא תיעלם לפני שיספיקו לקרוא אותה...

שומפי

New member
למה בעצם צריך להירשם לאימון הפורום

הראשון? אפשר לבוא ולצפות ? אני חדשה מידי בכדי להשתתף (לדעתי), אבל נורא מושך אותי לראות .

שומפי, זה אינו צ´אט. ויש אנשים

שלא נכנסים לכאן כל יום. דוד, שלקח על עצמו לארגן את האימון הזה בהתנדבות, נמצא כעת במילואים.

לשומפי.

לדעתי, אין סיבה שלא תבואי לאימון פורום (הראשון), ולקחת בו חלק פעיל! המטרה של האימון הזה, זה לבוא ולפגוש שיטות ואומנויות לחימה שונות, ולא משנה מה הפז"ם או הדרגה של המשתתפים בפורום. גם לותיקים ולמנוסים יותר באומנויות לחימה, האימון יהיה מרתק ומעניין. מה גם, שהאימון לא נועד לבוא ולהוכיח איזה אומנות יותר טובה (שלי הכי טובה...
), ואף אחד לא מתכוון ללכת שם מכות או להיפצע
אז אם את כבר באה, מוממלץ לקחת חלק פעיל.

pif

New member
אם אני זוכר נכון...

דוד רצה לדעת פחות או יותר את מניין המשתתפים כדי להערך נכון מבחינת שתיה וכאלה בכל אופן נראה לי שהעסק גדל למימדים כאלה שייטב אם נעזור ונשקה את עצמנו. כך או כך את יכולה לבוא לדעתי, ולבחור אם להשתתף או לא בו במקום. נתי

תודה סלבו + חזרה מהמילואים + קשת

ראשית, מטרת הרישום היא בעיקר שנדע מראש כמה אנשים ישתתפו. יש דברים שאפשר ללמד קבוצה גדולה, ויש שלא - כל מדריך יחליט לעצמו מה הוא הולך ללמד, אבל מושג כללי על גודל הקבוצה פשוט חיוני. שנית, לגבי אוכל שתיה ושות´ - כל אחד לעצמו! אחרת פשוט לא נצא מזה... אני מציע שכל אחד יביא משהו לשתף את החברה, אבל זה לא הכרחי. ושלא יהיו שום אי-הבנות - שתיה חובה!!! כל האימון הזה לא שווה אם אחד מאיתנו יתייבש, וזה לא בצחוק! ושלישית, אני חוזר על השאלה - מה דעתכם על שילוב סדנת הקשתות באימון הפורום הבא? אם לא יהיו תגובות חיוביות, נחשוב על מתכונת אחרת... או שבכלל לא? בינתים איתי שריין לעצמו את התאריך (ראו ההודעה הפותחת את השרשור הזה), אבל אם לא נבטיח לו השתתפות של 10 אנשים לפחות - יש לו דברים אחרים לעשות ביום חופש בסוכות...

aiki-freak

New member
היי דוד

בקשר לאימון הפורום... אני מניח שארשם אצלך בקרוב ויחד עימי אדם נוסף...אני פשוט עדיין לא בטוח במאה אחוז שאוכל להגיע ואני לא רוצה לבלבל לך סתם את המוח (רגע, אולי זה מה שאני עושה עכשיו בעצם...?) ברוך שובך

לדוד.

איך היה במילואים? זוכר את שהעליתי אחרי שחזרתי מהמילואים (לפני 4 ימים) - מה דעתך אחרי ששהית שם שלושה ימים? מעניין לשמוע את דעתך.

elendil

New member
בטח שיהיו אנשים!

וגם אם במקרה לא יירשמו מספיק <מעביר עיניים מזרות אימה סביב> אני מוכן לירות כמה פעמים בכל קשת....

pif

New member
דוד. קשתות זן - מתאים. רק ש.......

מבחינתי בכל אופן הרעיון מצוין. הבעיה היא שקשה לי לדעת מעכשיו אם אוכל לפנות לי יום ספציפי. ככל שנתקרב למועד, אני אדע יותר בבירור. מקווה מאוד שזה יצא לפועל. בנתיים ביי נתראה בשבוע הבא. תודה גם על תשובתך: "קאטה - יפני, טאי צ´י - סיני, דוד כפרי - ישראלי." נתי (פולני)

amir_aikido

New member
מצא חן בעיני

וגם אחי אמר שהוא ירצה להגיע גם לאימון הזה. אמיר

טוב, אז...

מכיוון שלהוציא כאן מאנשים התחייבות זה יותר קשה מלעקור שן בלי הרדמה, נתחיל עם אימון-הפורום 1 ונראה מה יהיה. נכון לעכשיו, איתי "שיריין" לנו את ה-3.10.01, שהוא יום ד´ בחול-המועד סוכות. אני אשתדל להביא קשת לאימון הראשון, להגדיל את ההתלהבות

ד.יום

New member
מה אתה יודע על jkd?

מה אתה יודע על אומנות הלחימה JKD????? מה השפ הפרטי של שוראקי? טלפון?? שלח לי ב[email protected] בבקשה

למעלה