אימון פורום: עדכון

אימון פורום: עדכון

נרשמו עד כה 28! (למרות שכמה אמרו שהם לא בטוחים שבאמת יגיעו
) רק לתזכורת (ולעזרת החדשים בפורום): 4 מורים, אחד אחרי השני, כל אחד יעביר שיעור של 45 דקות בשיטתו, אחרי כל שיעור הפסקה קצרה לשתיה ודיבורים. המורים (לא בהכרח בסדר זה): זאב פוקס - פה-קואה (הוא קורא לזה בה-גואה) בן טל-שחר - לאו-הו סלבו לוי - גוג´וריו קראטה דוד כפרי - טאי-צ´י מיקום: פארק הירקון, מול רחוב קוסובסקי 52, ליד גשר העץ המוביל למרכז לארץ-ישראל יפה. תאריך: יום ו´, 7.09.01. שעה: 14:00-10:00 - רצוי מאוד לבוא לפני הזמן כדי להספיק להתחמם! להרשמה: [email protected], למי שאין לו אי-מייל: 050-772335 להתראות!

שלושה דברים:

1. האם סלבו באמת יהיה? כי הוא הודיע שאולי תהיה בעיה... אני מאוד אשמח לפגוש אותו סופסוף ואני בטוח שהוא יעביר אחלה שיעור! 2. בשום פנים ואופן אני לא מוכן להפסיד את השיעורים האחרים! אני מקווה שירדנו מהרעיון של "שיעורים מקבילים"... 3. אם יש אפשרות שהודעת העדכון הזאת תישאר למעלה כל הזמן, או אפילו תעבור לשורת-הכותרת של הפורום (אני יודע שיש אפשרות טכנית כזאת), זה נראה לי יהיה נחמד... שלכם, בן

G.G

New member
צודק בהחלט...

ולדויד כפרי... תרשום אותי ועוד שניים אבל יכול להיות שאבשלום רשם כבר אותנו ... אני רק רוצה להיות בטוח אני חושב שיהיה נחמד להתאמן בעוד כמה שיטות...

רבותי, מה כא לא ברור?!

ההרשמה באי-מייל או בטלפון! 050-772335 [email protected] למה? כי כך אני עושה רשימת-קשר של כולם! וגם כי הודעה בפורום אני עלול לפספס.

לדוד בקשר לאימון הפורום!!!! ../images/Emo8.gif

היי דוד אני חושב שאני אגיע לאימון הפורום אך רק אחר הצהריים ולא בשעות הבוקר(יש לי לימודים), סכוי קטן שאני אצליח לשכנע את הורי שיתנו לי יום חופש מביה"ס ואני אבוא מהבוקר, אם לא אני אבוא אחר הצהריים. רציתי לדעת משהו אחד: אני צריך שללוח לך אי מייל להרשמה, אז מה לרשום לך באי מייל??.. את הפרטים שלי ?? מ´ס טלפון??? אודה לך אם תענה לי במהרה. שלך, עידו.

G.G

New member
כן גם אני מקווה

שההורים שלי ירשו לי אם לא ניראה לי אני מבריז... זה יותר מידי חשוב לי......

דחו לי את הגיוס

וגם אני בא לאימון הפורום... חשבתם שתיפטרו ממני... הא! ואגב - הפתק למופז באמת עזר! אריאל

מה לרשום - שאתה בא לאימון, כמובן!

וחוץ מזה את כתובת האי-מייל שלך, או טלפון אליו אתה רוצה שנתקשר (לדוגמא, אם ירד גשם זלעפות ונצטרך לדחות את האימון, או אם ננסה להיפטר מאריאל ע"י דחיית האימון
מי זה שלך מכתב למופז?!?!
). אם תרצה להוסיף משהו על עצמך - נשמח!

עידו! מה אתה ער בשעות כאלה?!

לא מצליח להירדם, מה? יש לי הצעה: ידידי היקר Elendil, שמדי-פעם כותב בפורום, שלח אלי את כדור השינה המצורף בלינק. מומלץ לסובלים מנדודי-שינה וכו´... ולמי שסתם בא לו לנמנם... לילה טוב...

GABAY

New member
בקשה קטנה

תוכלו לארגן אימון פורום גם בראש השנה או סוכות כדי שאלה שלומדים יוכלו גם להשתתף בסדנה הזו, אפשר גם לעשות אותו מוקדם בבוקר בחוף הים למשל עם אוויר צלול וכמובן אחרי האימון נוכל לרוץ.

אימון בסוכות אפשרי; לגבי מוקדם

בבוקר, בשמחה אארח את האימון בלכיש
, אחרת לא אוכל להגיע מוקדם בבוקר
לרוץ?
לאן?
למה?
אני בעונש?!?
(חושב רגע...)
לא!

על ריצות ושאר אימוני בוקר

דוד, אבשלום וכל מי שקרא את ההודעה של אבי (GABAY). אתם בטח לא מבינים מה ילד (בן 16 כבר...), מבקש לעשות אימון בוקר עם ריצה
, טוב, אז רק כדי שתבינו מאיפה נובע הרעל הזה - הבחור רץ כל יום שישי בבוקר בשעה 05:45 בחוף הצוק עם סנסאי שי וסנסאי יוסי (שמעבירים את האימון בוקר), אחרי הריצה יש כמובן אימון, ואיך אפשר בלי הטבילה המסורתית אחרי האימון - כל זה בזמן שהאנשים הנורמלים עדיין מתהפכים במיטותיהם. אז תסלחו לרעל של הבחור... אלה היו 60 שניות, על ריצות ואימוני בוקר...

G.G

New member
רעיו טוב כולל הריצה בבוקר...

גם אני רץ בבוקר לפעמים

למעלה