אימון סופרים. 25/6/04 כסאח ראוי לשמו. FUNGAS היה צמא והגיע לרוויה. אין נזקים, רק בלאי מואץ...
F fungas New member 26/6/04 #1 אימון סופרים. 25/6/04 כסאח ראוי לשמו. FUNGAS היה צמא והגיע לרוויה. אין נזקים, רק בלאי מואץ...
ה הרושמת New member 26/6/04 #3 זה מה שנשאר.. ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif מה עם דושית מושית.. עוד לא שתתה קפה? אני מתה לראות את התמונות שהיא צלמה בוקר טוב ל fugas
זה מה שנשאר.. ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif מה עם דושית מושית.. עוד לא שתתה קפה? אני מתה לראות את התמונות שהיא צלמה בוקר טוב ל fugas
א אורי- New member 26/6/04 #7 ../images/Emo96.gif ../images/Emo11.gif תמונות קצת ישנות אבל יאללה , אם כאן אסור להציף בסופרים - אז איפה כן?
../images/Emo96.gif ../images/Emo11.gif תמונות קצת ישנות אבל יאללה , אם כאן אסור להציף בסופרים - אז איפה כן?
T the jango New member 26/6/04 #18 ../images/Emo9.gif הג'נגו משמין מנחת. איזה כבוד. איזו חליפה לובש פנגס. אם הייתם יודעים..
L lady R New member 26/6/04 #19 שילוב מענין של קורדורה ועור במקומות המועדים לפורענות (העכוז במיוחד). מי שלא ראה את שפיצר נוחת מהקפיצה ,משל היה בסופרקרוס בויתקין ,לא ראה רכיבת סופרשטח מימיו. הכלי הדו"פ שלו זה משהו ,אבל שפיצר זה כלי-כלי.
שילוב מענין של קורדורה ועור במקומות המועדים לפורענות (העכוז במיוחד). מי שלא ראה את שפיצר נוחת מהקפיצה ,משל היה בסופרקרוס בויתקין ,לא ראה רכיבת סופרשטח מימיו. הכלי הדו"פ שלו זה משהו ,אבל שפיצר זה כלי-כלי.
4 45degrees New member 27/6/04 #24 שמעתי שאחת - כתומה שחורה, תלויה בערבי שבת לייבוש על חבל כביסה נגיש ביותר...
F fungas New member 27/6/04 #63 ג'נגו. אל תשים מכשול בפני עיוור... אז הם לא יודעים, וגם לא קלטו עדיין. תגלה להם. ואגב. לכבוד הוא לי FUNGAS.
ג'נגו. אל תשים מכשול בפני עיוור... אז הם לא יודעים, וגם לא קלטו עדיין. תגלה להם. ואגב. לכבוד הוא לי FUNGAS.
א אורי- New member 26/6/04 #11 מטושטש או אומנותי? המספר יצא ברור , אבל הזנב שייט החוצה מהפוקוס , ממחיש את התנועה.