אימון מוח

reuti26

New member
אימון מוח

שלום , איך אפשר לאמן את המוח? האם האימון מאפשר למוח להבין יותר מהר?

bridges

New member
אימון המוח

יש מספר דרכים לאמן את המוח. שלוש מהן שאני מכיר: פתרון בעיות (מתמטיות, לוגיות ועוד) שנועד לאמן את הצד היותר לוגי של המוח, דמיון מודרך (וגם NLP) ועבודת רגשות ואמונות בתטא הילינג שנועדו לאמן את הצד היותר רגשי ויצירתי של המוח (לפי חלק מהתפיסות, ד"א לא הכל נמצא במוח). אבל לפני שאנחנו נכנסים ליותר פירוט אשמח לדעת מה כוונתך. איזו תוצאה את רוצה להשיג? במה יועיל לך שהמוח שלך יבין יותר מהר? רונן

einatgross1

New member
אימון קוגנטיבי

כל אימון מפעיל את המח, יוצר קשרים חדשים בין תאי המח ומפתח את המח. בכל אופן יש אימונים ספציפיים לפיתוח יכולות קוגנטיביות כמו זיכרון. מצטרפת לשאלת קודמיי, לאיזה אימון בדיוק את מתכוונת? תודה ושבוע טוב,

אימון מוח

שלום אפשר בהחלט לאמן את המוח ולשפר את יכולת הקליטה והלימוד הלינק למטה יחבר לספרה של קרלה הנפורד-"חכמה בתנועה" בספר יש כ 10 תרגילים שמשפרים את יכולת הלימוד רצוי לעשות יום יום ,זה לוקח כמה דקות וגם עושים אותם כשלומדים וקשה להתרכז או שמרגישים שלא מצליחים לקלוט פרט לתרגילים בספר יש סקירה על מבנה המוח וסקירה על התאוריה של המחברת אתה לא חייב לקרא את כול הספר דבר ראשון לך לפרק של התרגילים ותלמד אותם ותתחיל לתרגל מרגישים שיפור ביכולת הלימוד ואם אתה לומד למבחן או מכין שיעורים קום פעם אחת באמצע ותתרגל מספר דקות תתיישב שוב ללמוד ותגלה את ההבדל לכול המאמנים שקוראים את ההודעה התרגילים האלה הוכחו כמסייעים לאנשים עם בעיות קשב וריכוז ושמעתי על הרבה מטפלים של חינוך מיוחד שמשתמשים בהם על עובדים סוציאליים שמידיי פעם משתמשים וכו" מומלץ ! http://www.hebpsy.net/store.asp?scr=product&typ=647

אימון מוח

הערה קטנה התרגילים משפרים יכול ריכוז ולימוד וצריכים להעשות בזמן שלומדים לפני ותוך כדיי לגבי מה שכתבתי למאמנים התרגילים האלה טובים לכול אדם ומסייעים לכול אדם גם אדם שלומד וקולט הייטב יהנה מהם התרגילים גם אפקטיביים לאנשים עם בעיות קשב וריכוז

reuti26

New member
תודה על ההתייחסות , האם הספרים האלה מתאימים

גם למבוגרים? אני בת 25 אתה באמת מכיר אנשים שזה עזר להם?

גם למבוגרים

לדעתי הספרים מתאימים גם למבוגרים בספר יש תאוריה וסיפורי מקרים פרק על מבנה המוח ויש פרק של פירוט התרגילים המחקר שלה בספר מתרכז בילדים עם ליקויי למידה אני באופן אישי השתמשתי בתרגילים בגילי שזה 40 + שנה שעברה למדתי למבחנים ובזמן הלימודים השתמשתי בתרגילים שהתאימו לדוגמא הייתי מרגיש עייף ושהקליטה שלי יורדת בשעות האחרונות של היום אז יש תרגיל שמזרים דם למוח שהייתי עושה אותו הייתי מרגיש התעוררות ורעננות לעוד פרק זמן או שיש תחושה שהעין מרצדת על הדף יש גם לזה תרגיל וכך הלאה

Edna Maimon

New member
אימון מוח

שלום reuti26, בנוסף לכל הנאמר והומלץ, אני רוצה לציין כי כאשר משנים חשיבה לחיובית, משנים התנהגות והרגלים להצלחה, המוח משתנה לטובה באופן אוטומטי. זאת הסיבה, שכאשר אדם במתח, החשיבה שלו פחות אפקטיבית. לעומת זאת, כאשר אדם מרגיש מאושר ומצליח, החשיבה שלו אפקטיבית מאוד. כאשר החשיבה אפקטיבית, האדם זוכר יותר טוב והסיכוי שיגיע לתשובות על שאלותיו הוא גבוה יותר. לכן, חשוב מאוד להשקיע בהעצמה אישית, חשיבה חיובית, כיוונון להצלחה ולהגשמה אישית. בהצלחה!

תלתלית3

New member
nlp מדבר על תכנות המח מחדש

עבודה עם תת המודע ובהרפיה מאפשרת העלאת תכנים לא מודעים ומאפשרת "להשתיל" במח את הרצונות שלך כאילו הם כבר קורים.

למעלה