אימון מגרש

• פותח הנושא TomaC
  • פורסם בתאריך

TomaC

New member
אימון מגרש

שלום חברים ביום שישי 04_05_07 בשעה 16:00 יתקיים אימון מגרש במכללה למנהל בראשון לציון. נא לא להתחיל להתאמן לפני השעה 16:00- מאחר והאישור שהתקבל מהמשטרה הוא משעה זו! הוראות הגעה: דרך כביש 4 יוצאים במחלף ראשון לציון לכיוון מערב, לשדרות משה דיין. רוכבים מערבה, ופונים שמאלה לרחוב לוי אשכול. בלוי אשכול רוכבים ישר, נקודת ציון - כיכר לאחר כחצי ק"מ. בכיכר ממשיכים ישר, ולאחר מכן פונים ימינה לרחוב חתני פרס נובל. מצד ימין - המכללה. התרגול מיועד לרוכבים מתחילים וותיקים כאחד. אין מדריך ואין מורה באיזור. כל אחד מתרגל בצורה עצמאית את החומר של קורס א' של המרכז לרכיבה מתקדמת. נא לבוא מעט קודם כדי לעזור בסידור המסלול. נא להביא כיבוד קל ו\או שתייה קלה. נתראה. הבהרה ואזהרה!! כל הרכיבה בטיול או באימוני מגרש חייבת להעשות באופן חוקי ובמהירות חוקית!! אין לעבור על החוק וכל רוכב שישתתף זאת לוקח על עצמו אחריות אישית לאופן רכיבתו ולכל הקורה עמו במהלך הרכיבה והאימון המשותפים. אין אני ממליץ לאף רוכב לרכב במהירות או באופן שאינה במסגרת החוק. בכל מקרה אחריות הרכיבה אינה מוטלת על המארגנים או מישהו מטעמם. כל אחד אחראי לרכיבתו ומחוייב לשמור על חוקי הרכיבה וחוקי התעבורה. כמו כן אין אני ממליץ לרכב באיזו שהיא צורה שתסכן את הרוכב או חבריו לרכיבה או מורכב. בטיחות ואחריות הם שם המשחק וחשובים לא פחות (ואפילו יותר ) מכל טיול ואימון רכיבה מהנה כלשהוא. זיכרו: אנו מתרגלים במגרשים ורוכבים בטיולים לשם הכיף ובעיקר לשם העלאת רמת בטיחות הרכיבה ויישום רכיבה מהנה במסגרת החוק!! שימרו על מרחק משאר הרוכבים. שימרו על חוקי הרכיבה. שימרו על עצמכם ועל הסובבים אותכם. כל רוכב שמסכן את עצמו ואו את הסובבים איתו מתבקש לא להגיע. אין לי כל חשק לרכב עם רוכבים לא אחראיים שיקלקלו את הכיף לכולם. הרכיבה בקבוצה תתבצע באופן בטיחותי ומדורג. ותמיד תמיד באופן חוקי. באימוני המגרש אין לעקוף ואין לבצע פעולות שאינן במסגרת החוק. כל עברה בבטיחות ואו עברת תנועה על אחריות הרוכב לבדו!! רוכב זכור כל האחריות מוטלת עליך-היה זהיר!!

TomaC

New member
עוד הדגשה

1. אימון המגרש אינו מקום להתפרעות, אלא מקום ללימוד. נא לעיין בקישור. 2. במידה ויופיעו רוכבים רבים- האימון יחולק למקצים- איטיים, מהירים ומה שביניהם. שמרו על הסבלנות בזמן ההמתנה. תומר

גיאג

New member
ז"א שאתה כן אחראי לקורה שם , אם

החלטת שיחולקו למקצים אזי אתה אחראי חביבי!!! אח .... פורום משפטנים , כמה שהוא עוזר לפעמים ...... אני מקווה בשבילך שיהיה בסדר , ואם לא תרשה לי לצטט את נסים ברדה שליט"א עלולים לפרום לך את הכיס או כפי שאמר סימי ריגהאיש והאגדה זה לא כבד קצוץ !!!

TomaC

New member
רק בגלל שאנ אוהב אותך......

גיאג

New member
אח שלו אל תתעצבן , אני מכין אותך

לגרוע ביותר ,שלא תגיד אח"כ שלא אמרתי לך .....

M O R M

New member
שמע תבוא לתרגול ותלמד קצת לרכב.

ועזוב אותך משטויות. מי אחראי? אני אחראי אז מה? תתבע אותי? אתה יודע כמה ניסו לפרום לי את הכיס בחיים? אחח אילו יכולנו לספר...היית כותב ספר.. גיאג קח את החיים בקלות ותהנה - אתה בא לסיני מחר?

גיאג

New member
אין מצב אח שלי לסיני , אני פוחד

מהערבים . השבוע ראיתי אותך פעמיים , צפרתי לך , אבל אתה .... לא דין ולא דיין .... נותן בגזיות חופשי ......

M O R M

New member
תנהלו את המקום עם צמצום הדמוקרטיה

דמוקרטיה מוגזמת זו אנרכיה. תקרא לדניאל שחזר מתאילנד לעזרה. תרגול נעים לכם אני בסיני.

Moo Moo

New member
../images/Emo45.gif כדאי להתאמן עם צמיגים חדשים?

כניראה שמחר אני כבר ירכיב, כדאי להתאמן או לתת לסיליקון לרדת בזמן שלו? או שהאימון הדרך הכי טובה להוריד הכל?

TomaC

New member
לא יודע...אבל אני באותה סירה

מחר מחליף צמיגים... בדרך הביתה אני אחליט אם אני יכול לרכב במגרש. מקסימום נגיע, נרגיש שלא טוב ונפסיק

zelik5

New member
אין יותר טוב מלהוריד את הסיליקון

במגרש. שם אתה מגיע לזוויות נאות ולא בלחץ. תשאלו את מלגניס.

Moo Moo

New member
שאלתי ../images/Emo12.gif

אפרופו, עכשיו 4:36 לפנות-בוקר, הכבישים ריקים, המזג-אוויר הכי מצויין שיש לרכיבה שפגשתי בחיי, רק אם לא היה לי מגן עוד 4 שעות

malganis

New member
אז גמור את המגן בהצלחה

ולך שפשף את הסיליקון במגרש. בהצלחה.

TomaC

New member
זה הגיע.....

הגיע הזמן להתחיל לחפש את המגרש הבא..... אחרי שסולקנו היום, אני בספק אם נוכל לחזור למקום הזה.... מי שמכיר מגרש חדש- נא להעלות הצעות.... תומר

MrBlack1

New member
אני לא ראיתי שום דבר חריג

היה עמוס אבל כולם רכבו בזהירות

למעלה