אימון לADHD לילד בן 8

luli14

New member
אימון לADHD לילד בן 8

שלום לכולם אני אם לילד מדהים ונבון בן 8 המאובחן עם ADHD בהמלצת הנוירולוג שלו לאחר שניסינו טיפול בריטלין ובפסיכולוגית על בסיס רגשי שהביאו לתוצאות מזעריות. החלטנו להתחיל אימון אישי בכדי לנסות לתת לו כלים טובים יותר בהם יוכל לדחות סיפוקים לשבת בכתה ולקבל את סמכות המורה. יש לציין שמדובר בילד שמשתף פעולה לחלוטין בלי בעיות התנהגותיות אלימות כלשהן נבון ביותר (מידי-יש דבר כזה??)ואני מעוניינת למצוא מטפל/מטפלת מאיזור מודיעין שנוכל להתחיל אצלה/ו. אשמח א ם מישהו מכיר מישהי/ו ממש טוב/ה בכדי שנתחיל את הטיפול כבר עכשיו שכשבני יגיע לכתה ג' יהיה לו קל יותר. אנא אם תוכלו להמליץ לי מאד אשמח אבל בבקשה בבקשה מאחר ומדובר בנפשו הרכה של בני אז השתדלו שההמלצות תהיינה כאלה על מאמנים/ות שאתם באמת מכירים והצליחו לעשות שינוי אצל המאומן. תודה

luli14

New member
תוספת להודעה

אם אפשר ויש המלצה אז אבקש רק מאמנים שמתעסקים ומתמחים בADHD בילדים.

r i t a r o k

New member
מניסיון אישי

אני לא מכירה מאמנים באיזור מודיעין אך רציתי לשתף אותך בניסיון שלי עם אימון לADHD לילדה בת 8. גם הבת שלי ADHD נבונה מאוד ובוגרת. היא התלוננה על כך שהיא שוכחת דברים ואילו אני הייתי מודאגת מהאשמות תמידיות שלה את עצמה. פניתי למאמנת עם "קבלות". היא אמרה שגיל 8 הוא קצת מוקדם כי עדיין קשה להתחייב. לאחר שיחה עם ביתי היא הסכימה וגם הילדה מאוד התלהבה. הרומן נמשך 5 מפגשים ואז הבת שלי החליטה שמספיק לה. המאמנת קיבלה את זה לא כל כך בהבנה. היא כנראה חשבה שאני צריכה לשכנע את הבת שלי אבל אני חושבת שהיא הייתה צריכה להראות לה את הרווח שבהמשך האימון. כמאמנת של בני נוער החלק של התמדה הוא בעייתי וצריך לדעת להתמודד איתו גם במפגשים עצמם וגם ביניהם. אני הייתי מוצאת את עצמי בסיטואציות מסויימות שלא ידעתי מה לעשות כי לא רציתי להתערב בתהליך האימון אך מצד שני יש חיים שמתנהלים בבית. מכל הסיפור הזה הבנתי שמי שצריך להיות המאמן הוא ההורה שנמצא עם הילד במצבים שונים במשך היום ולכן הייתי ממליצה לקחת אימון לעצמך ולעבוד עם המאמן על כישורי הורה כמאמן. מה שאני בטוחה שתורם לבת שלי זה שהיא לומדת בבית ספר דמוקראטי ושם היא יכולה באמת לממש את הפוטנציאל שלה ולו בזכות החונכים הלא שיפוטיים והאווירה המקבלת והתומכת. בהצלחה לכם!

luli14

New member
תודה אני בהחלט אחשוב על מה שאמרת

גם לי זה נראה קצת צעיר לאימון. לכן, אני מחפשת אך ורק מי שמתמחה בגילאים הללו. בכל מקרה תודה

שיר975

New member
אימון ADD

שלום. אני מאמנת מוסמכת להפרעות קשב וריכוז, ואכן, ילד בן 8 צעיר מדי בשביל תהליך אימון. במקרה כזה אנו מאמנים את ההורה או ההורים והם אשר מנחים אותו. אני יכולה לתת לך טיפ קטן שאת יכולה ליישמו במהלך החופש- צרו 'בנק' פעילויות שבנך מעוניין לעשות במהלך החופשה-סרט,בריכה, ים וכו'. לאחר מכן ערכו טבלה שבועית אשר מכילה את המשימות היומיות שעליו לעשות (לדוג' להוריד את הכלב, לשים את התיק בחדר, לסדר אחריו את הסלון..). על כל משימה שבוצעה תדביקו חייכן, אם לא בוצעה- לא מדביקים דבר. תגיעו להחלטה כמה חייכנים הוא צריך לצבור כדי לזכות בצ'ופר. בצורה כזו הוא לומד לקחת אחריות על מעשיו, לתכנן קדימה, לדחות סיפוקים מידיים לטובת צ'ופר גדול שמגיע בסוף....וזה גם יכול להיות מהנה! בהצלחה. שירי סימן-טוב

למעלה