אימון לצמיחה אישית

יה-יה

New member
אימון לצמיחה אישית

שלום לחברי הפורום היקרים
נתקלתי במודעה של 'מכללת CoachME' מקבוצת חֹתם יועצים. במודעה מוצעות שתי תכניות: * אימון לצמיחה אישית * אימון עסקי האם מישהו מכיר את המקום? את התכני/ות? יודע לספר קצת יותר על ההכשרה? תודה על פורום נפלא, יה-יה

יה-יה

New member
שלא תגידו שלא אמרתי...

עוד מעט ההודעה לא תקפוץ יותר ואתם תצטערו שלא עניתם לי...
סתם. אני כבר כל כך רוצה לדעת מה זה ואם מישהו שמע על זה... אני גם אתקשר לשם בעצמי וארוץ לספר לחבר'ה, אבל בינתיים... זה הזמן... מי שמע? מי ראה? מי יודע? תודה
יה-יה

בלי לאיים

עוד מעט יקפוץ בוגר של התוכנית ונקווה שיהיה לו מה להאיר יום טוב, אמיר

יה-יה

New member
לא איימתי ../images/Emo13.gif

הדלקתי אור בהודעה
תודה, אמיר. יה-יה.

אימון לצמיחה אישית

הייתי מעדיף לדבר אתך בטלפון:026566761 או 055714195 ולהרחיב. אני יוצה מנקודת הנחה,שקראת את מלוא תוכן הפרסום, שבו מופיעה גם ההגדרה של "אימון". המנהל הוא יורם גורדון,הוא המאמן/מרצה/מנחה הראשי בקורס. מומלץ מאוד לדבר אתו.למדתי אצלו.מדובר באדם מקצועי וחם. הקורס - ברמה גבוהה,מעניק מידע ומשפר יכולות,כלים ומיומנויות של המשתתפים.את תוכנית הקורס כדאי שתבקש ממנו, משום שהיא מתערכנת מידי מחזור.התוכנית מתקיימת ברמת אפעל. היא כוללת:מיומנויות תקשורת,מודלים שונים של אימון,סוגי משובים אפקטיביים,בנית חזון,יעדים,עבודה על פרדיגמות,סוגי תמיכה,טיפול בתירוצים ובהתנגדויות,אימון מנהלים,....וכל זה רק חלק. אשמח להעניק לך מידע נוסף - האם אתה רוצה? אני היום עוסק באימון (Coaching)ומוכן גם על זה לדבר אתך. שנה טובה! מיכאל

יה-יה

New member
אני יודעת שלא רואים...

אבל אני מהמין השני
קודם כל, תודה! כן, קראתי את המודעה ואף ביקרתי באתר וקראתי בו לאורך ולרוחב. בהחלט הוספת את הפן האישי בתשובתך (כי זה מה שרציתי בעצם) ואני אפנה למנהל לפרטים נוספים. האם אתה, כמאמן, מרגיש לאחר הקורס, שאתה כשיר לתמוך בדרכו של אחר? האם הוענקו לך, האם ספגת מספיק כלים, על-מנת לאמן? אני אסביר למה כוונתי- אני מתעניינת ב'אימון לצמיחה אישית' ונדמה לי, שכדי לאמן לצמיחה אישית, צריך להיות הכי "צומח אישית" שיש וגם מאד מאד מאד מוּדע. האם הלימודים מספיקים, כדי להיות במקום כזה? זה מובן? (פתאום נדמה לי שהתברברתי
) תודה, יה-יה

shargil

New member
מה פתאום התברברת?

להיפך. לדעתי את יותר מאשר ברורה. ואפילו חמה וחייכנית. סתם, לספר לך איך זה מרגיש לי לקרוא ת'הודעה שלך.

kung fu

New member
הי יה-יה ../images/Emo13.gif

גם אני שקלתי ללכת ללמוד את זה, אבל הכישורים שאני לומדת במסלול "אמנות היכולת" (את יודעת על מה אני מדברת), פשוט עולים על זה

למעלה