אימון לחיי חברה

אימון לחיי חברה

היי, אני מעוניין למצוא אימון לחיי חברה. אני חי בתחושה קשה של בדידות ואין לי חברים כבר שנים אף שעברו שנים מאז החלטתי שאני לוקח אחריות על החיים ומשנה את המצב. כמובן שטופלתי בהרבה טיפולים שונים וכיום אני מרגיש פחות סגור אבל עדיין אין תוצאות. מדי פעם כשאני נסחף לתוך ריקנות או קנאה באחרים שיש להם חברים כוח החיים עוזב אותי, אני מצטמרר וכואב לי הלב, ב-2008 אלה היו התקפים מאוד קשים אבל היום מופיעים רק מדי פעם. לא אימון אישי, לא כיוון עסקי, לא ליחסים, אלא בדיוק אדם שזה התחום שלו, מאמן שמבין את העולם הרגשי מצוין, אולי משלב רקע בפסיכולוגיה. שיודע איך ללמד להתחבר לתקשורת אמיתית מהלב בין אנשים. שמחובר ללמצוא פתרון אינדבדואלי שיעבוד בשבילי ולא רק יעביר אותי דרך מסכת של מושגים מופשטים (תציב יעדים, משימות וכו') תודה.

עבודה בהתמקדות אולי

שלום לך
יתכן שעבודה בהתמקדות תתאים. מה שאתה מתאר הוא תגובה פיזית ממש - מצטמרר,כואב לך הלב... וב"התמקדות" עובדים ממש עם התחושות הפיזיות. להרגיש אותן, וליצור איתן קשר אחר לגמרי. פחות הצפה ויותר נוכחות, מה שמאפשר לכל זה להתחיל להשתנות ולהתפתח. זו תפיסה אחרת לגמי של כל העולם הרגשי שלנו. ההסתייגות שאולי יש לי - יתכן שיתאים יותר טיפול פסיכולוגי, בכל זאת. למשל פסיכולוג שעובד עם התמקדות. כי לא ברור ככה ממה שכתבת, מה עוצמת ההתקפים. אם הם קשים מדי, אז יתכן שעבודה עם מאמן שהוא לא פסיכולוג תסכן אותך. זה משהו שרובנו המאמנים המנוסים יכולים לנסות להעריך בשיחה של כמה דקות איתך. בהצלחה רבה

bridges

New member
מסכים עם סאלי

גם לי יש תחושה שאין כאן מקום לאימון קלאסי. יכול להיות שעבודת אמונות ורגשות בטכניקת התטא הילינג תעזור לך. לדוגמא: יכול להיות שאתה בכלל לא יודע איך זה מרגיש להיות בתקשורת פתוחה ואמיתית עם אנשים ולכן זה לא משנה עד כמה תתאמן על זה או שתקבל עצות על זה, הגוף שלך (כן הגוף לא רק הראש) לא יודע איך לחוות את התחושה הזאת. באמצעות טכניקה שאנחנו קוראים לה הורדת רגשות ניתן ללמד את הגוף שלך את התחושה הזאת (ואני משער עוד רגשות שקשורים לתקשורת בין אישית בחברה) וזה, מניסיון, כבר יוצר שינוי משמעותי בהתנהלות. לגבי כאב הלב, עפ"י מודל שבעת הגשרים (זה המודל שאני פיתחתי) הלב קשור להשלמה ולקבלה עצמית. זה אומר שיש לך שם עבודה: להבחין בין שלמות לבין מושלמות, לקבל את מי שאתה ואת מי שאתה לא. האם בתחומים אחרים בחייך אתה מכיר את עצמך שצריך להיות מושלם? בהצלחה, רונן

למעלה