אימון כלכלי

אימון כלכלי

שבוע טוב לכם!

מחפשת סטאז'ר/ית או מאמן/ת מתחיל/ה בנושא התנהלות כלכלית.

חפשתי בנרות בכל מרחבי הרשת , כולל בפורום הזה, ולא מצאתי משהו שיספק אותי.

אי לכך... זורקת את הכפפה אליכם.

אשמח לעזרה.

תבורכו!!
 

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
התנהלות כלכלית

שלום לך יקרה,
את מחפשת מאמן בסכום נמוך או בחינם, אך מצפה לקבל "משהו שיספק אותך", וכעת את "זורקת את הכפפה" אלינו. מדוע? אם מאמנים מנוסים היו נותנים אימון בחינם, אי אפשר היה לומר שהם מתנהלים נכון כלכלית, ואז אולי לא הם היו האדם הנכון עבורך...
מאמן מתחיל הוא מאמן מתחיל - יש לו כלים וידע אך חסר לו הניסיון. כניראה שזה לא מספק אותך, למרות שאני בטוחה שיש מאמנים מתחילים רבים שיכולים לעזור בתחום של התנהלות כלכלית. אם את מצפה לייעוץ פיננסי, מישהו שינתח איתך את דפי החשבון שלך - זו מומחיות אחרת. אף אחד לא הבטיח שניתן לקבל זאת בחינם. רוב המאמנים מגיעים לעסוק באימון עם ניסיון רב בקריירה אחרת ובחיים בכלל, ויכולת לשאול שאלות ולברר איתך את ההתנהלות הכלכלית שלך.
אם אין לך תקציב לאימון, אני מציעה לך לבחור מאמן ולהתחיל לעבוד איתו - מהניסיון שלי כסופרווזורית, כל אימון שפיקחתי עליו, גם אם היה הראשון של המאמן הועיל למתאמן. אולי בעקבות האימון הזה יתבהר לך יותר משהו על הקריטריונים שלך לקבלת עזרה, ואולי גם משהו בהתנהלות הכלכלית.
אם זה מספיק חשוב לך, יש מאמנים שמתמחים בנושא של אימון שמשלב ייעוץ כלכלי - מצאי אחד מהם, או שאולי תוכלי למצוא מאמן שרק סיים את לימודיו במסלול כזה ומוכן לתת אימון מוזל.
 

ommerl

New member
המלצות

לא הייתי הולך לסטאז'ר בנושא הזה. יעוץ כלכלי הייתי רוצה לקבל ממי שהוכיח את עצמו. ממי שעשה הרבה כסף בעזרת העצות שהוא נותן.
&nbsp
לכן אני קורא ספרים של אנשים מוצלחים (אגב אני ממליץ מאוד:"אבא עשיר אבא עני" "איך זה שהאידיוט הזה עשיר ואני לא" "חשוב והתעשר"). לכן קיוסאקי ממליץ שהבורקר שלך יהיה בן אדם שגם משקיע את הכסף שלו עצמו בבורסה ושהסוכן נדל"ן שלך יהיה בן אדם שיש לו גם נכסים משלו. אלה אנשים שמשתמשים בידע המקצועי שלהם בחייהם שלהם בהצלחה ולכן שווה להיעזר בהם.
&nbsp
נתתי דוגמאות מהספרים שאני קורא והן כמובן מתאימות למי שעשיר ומשקיע בנדל"ן (למרות שלא רק עשירים משקיעים בנדל"ן אבל זה נושא אחר). בנוגע לייעוץ כלכלי אני ממליץ לך לא לחפש סטאז'ר בהכרח אלא לשלם יותר כסף ולקבל תמורה שווה יותר. לשלם לאיש מקצוע מנוסה שיש לו השקעות באפיקים שונים. לאיש מקצוע שהיה במינוס והצליח לצאת ממנו ולעזור לאחרים לצאת מהמינוס.
&nbsp
אני מכיר יועצת מצוינת לכלכלת משפחה. אם את רוצה אשמח להפנות אליה (במסר פרטי).
&nbsp
ובלי קשר אני ממליץ לקרוא בבלוג של הסולידית: http://www.hasolidit.com/
 
היי

אם יש לך משפחה-נשואה +
אז תפני לאגודת פעמונים!
&nbsp
בהצלחה

&nbsp
 
למעלה