התנהלות כלכלית
שלום לך יקרה,
את מחפשת מאמן בסכום נמוך או בחינם, אך מצפה לקבל "משהו שיספק אותך", וכעת את "זורקת את הכפפה" אלינו. מדוע? אם מאמנים מנוסים היו נותנים אימון בחינם, אי אפשר היה לומר שהם מתנהלים נכון כלכלית, ואז אולי לא הם היו האדם הנכון עבורך...
מאמן מתחיל הוא מאמן מתחיל - יש לו כלים וידע אך חסר לו הניסיון. כניראה שזה לא מספק אותך, למרות שאני בטוחה שיש מאמנים מתחילים רבים שיכולים לעזור בתחום של התנהלות כלכלית. אם את מצפה לייעוץ פיננסי, מישהו שינתח איתך את דפי החשבון שלך - זו מומחיות אחרת. אף אחד לא הבטיח שניתן לקבל זאת בחינם. רוב המאמנים מגיעים לעסוק באימון עם ניסיון רב בקריירה אחרת ובחיים בכלל, ויכולת לשאול שאלות ולברר איתך את ההתנהלות הכלכלית שלך.
אם אין לך תקציב לאימון, אני מציעה לך לבחור מאמן ולהתחיל לעבוד איתו - מהניסיון שלי כסופרווזורית, כל אימון שפיקחתי עליו, גם אם היה הראשון של המאמן הועיל למתאמן. אולי בעקבות האימון הזה יתבהר לך יותר משהו על הקריטריונים שלך לקבלת עזרה, ואולי גם משהו בהתנהלות הכלכלית.
אם זה מספיק חשוב לך, יש מאמנים שמתמחים בנושא של אימון שמשלב ייעוץ כלכלי - מצאי אחד מהם, או שאולי תוכלי למצוא מאמן שרק סיים את לימודיו במסלול כזה ומוכן לתת אימון מוזל.