אימון כוח ותזונה

shuki2

New member
אימון כוח ותזונה

ידוע לי שבאימוני היפרטרופיה יש לאכול מספיק חלבון (2 גרם לכל קילו גוף) וגם להיות במאזן קלורי גבוה.ככה השרירים יגדלו ויתפתחו. האם זה אותו המצב גם באימוני כוח ? הרי אין גידול בחתך השריר. ידוע לי שאי אפשר להעלות מסת שריר תוך כדי דיאטה להרזייה אך האם ניתן לגייס יחידות מוטוריות תוך כדי כזו דיאטה ? בשורה תחתונה אני צריך לדעת באיזו דיאטה להיות כשאני מבצע תכנית של גיוס יחידות מוטוריות. ומה אתם חושבים על 30 דקות ריצה לפני אימון משקולות ? ועוד שאלה אחרונה - בתכנית להיפרטרופיה יש לשמור על מאזןקלוריות חיובי. נניח אני אוכל 140 גרם חלבון זה 560 קלוריות.ונניח אני אוכל עוד 250 גרם פחמימות זה 1000 קלוריות מאיפה אמור להגיע עוד קלוריות ? משומן ? או מעוד חלבון שייהפך לשומן ? או מפחמימות שייהפכו לשומן ?

shuki2

New member
ועוד משהוא על החלפת תכנית אימונים

היום עשיתי את האימון הראשון שלי בתכנית החדשה של גיוס יחידות מוטוריות (עד היום עשיתי אימוני היפרטרופיה).בכל אופן החלטתי לשנות את התכנית בגלל תשובה שרמי נתן לי לאחת משאלותיי ואני רוצה להגיד שזו רק הרגשה ראשונית אבל אני מרגיש ממש ממש אחרת אחרי האימון היום בגלל התכנית אימונים החדשה.באמת נראה לי שהגוף שלי התרגל כבר לישנה והשרירים א היו מגורים יותר מידי.נסו ותיווכחו.

למעלה