אימון ושוען דופק

urielson

New member
אימון ושוען דופק

אני בן 36 וכעט חוזר לרכב אחרי מספר שנים של הפסקה (כחמש שנים) ברשותי אופני כביש במצב טוב קצת ישנות אבל עושות את העבודה בנתיים, אני רוכב כרגע פעם בשבוע למשרד בבוקר ופעם בשבוע חזרה כשהשאיפה להגיעה לפחות לפי שתיים. כל קטע אורכו כ 35 ק"מ לא הרבה אבל משהו (בהתחשב שבבוקר במשרד אני צריך להשתמש בברז וכיור רגילים בשביל להתקלח הרבה ברירה אין כרגע. וכאן השאלה אני רוכב להנאתי אבל רוצה גם קצת לשפר את הכושר (כן גם בגילי) האם מד דופק הוא הכרחי? ואם כן האם צריך כזה משוכלל שיודע גם להכין קפה? (אני יודע שנסחפתי אך הכוונה אני מקווה ברורה) כיום יש לי על האופניים מד מהירות שהוא גם מד סל"ד לרגליים, בעצם השאלה היא אם כן מה מומלץ וגם איך בעצם להשתמש בו כלומר אין לבנות את הרכיבה שאני באמת גם אשפר את הכושר שלי (עוד משהוא שיש לו קשר לדעתי אין לי חריגות משקל כל שהם כלומר אני שוקל כ-77 ק"ג והגובה שלי 180ס"מ בדיוק מה שמשהוא בגובה שלי שוקל) בתודה אוריאל

sananesr

New member
תקנה משהו פשוט, זו דעתי!

לדעתי, תקנה דגם פשוט, S210 יכול להיות ממש נפלא בשבילך, והוא גם שימושי לריצה, אם אתה אוהב לרוץ (מחירו כ - 800ש"ח לחדש - אל תשלם יותר!) אם אתה מעוניין לכזה שישרת גם את האופניים, תאלץ להפרד מעוד 200-300 ש"ח כמו כל דבר, הכל תלוי בתקציב שלך אני אישית חושב שרק להנאה, s210 מכיל את כל הפונקציות שתצטרך! בכל מקרה, כך את הקישור הבא לסקירה של פולאר www.shvoong.co.il\polar תהנה!

אלון ר

New member
בזמנו היה מבצע בקופת חולים כללית

לגבי מדי דופק. אם אני לא טועה הם מכרו את סידרת ה m ב- 50% פחות במחיר מש מגוחך משהו כמו 300/400 ש"ח. תתקשר ותברר אולי כך תצליח לחסוך הרבה כסף. אלון ר

odedbc

New member
ידיד שלי קנה בקניון בתה"ש פולאר

פשוט בסכום נמוך במיוחד

למעלה