אימון ומשפחה

מעצימה

New member
אימון ומשפחה

ביתי חיילת,ילדה מוכשרת ומוצלחת, אך לצערי עדיין אינה מאמינה בעצמה,או בטוחה בכישוריה ומעשיה. אנו מדברות הרבה כאם ובת, והיא מפנימה דברים לאט. אך בינתיים מבולבלת לגמרי, טוחנת בלי הרף את מוחה במחשבות. ואם.. ואולי.. ולמה.. ואיך.. ומדוע... ו.. ו.. ו... תמיד גידלתי את ילדי לקחת החלטות לדעת שאפשר גם לטעות, ללמוד מהטעויות,לקחת אחריות וכו. וזו כאילו פוחדת להתבגר במובן של להיות אחראית למעשיה. מצד אחד בוגרת בגיל ובמעשים שונים, אבל להחליט בין א' לב' ולבדוק בהמשך עם ההחלטה היתה נכונה או לא וללמוד מכך , עדיין קשה לה מאוד. היא מודל אמיתי לאימון אישי אך אינה רוצה ואני איני מציעה לה. איך אתם הייתם מתנהגים????????????

תהליך התבגרות

אמא יקרה כאם למתבגרות בגיל ביתך וכמאמנת הייתי מציעה לך להניח לה , היא בשלב הנכון של תהליך ההתבגרות, לקיחת אחריות היא לא דבר קל ,באם אינה מעוניינת באימון אישי או סיוע אחר יתכן והתמודדות שלה נכונה לה . רבות מחברותיה במב דומה אם יותר לי לנחש. יש שלב שבו אנחנו ההורים מכילים מקשיבים מאפשרים להם לטעות לתהות ולהתלבט זה מהות ההתבגרות. וזה מקום לא פשוט להורים... לאפשר את מירכוז הילד ללא התערבות. אין אינסטנט. בהצלחה ענקית שנה טובה וגמר חתימה טובה אירית שעל מאמנת אישית ועסקית www.iritshaal.co.il

shoom12

New member
להקשיב

הי, אולי אחד הדברים שמאפיינים את תקופת השירות הצבאי וגם זו שקצת אחריו, זה בלבול וחוסר בטחון בדרך החדשה. מה שאני יכול להציע לך זה לא להציע לבת שלך כלום. סה"כ תקשיבי לה ותנסי אולי לשאול אותה שאלות שיגרמו לה לחשוב. אני חושב שלא רע בכלל יהיה אם תציעי לה את אופציית האימון האישי, אולי תתני לה לקרוא על זה כדי שתבין שתפקיד המאמן הוא סה"כ להאיר את הדרך ולאפשר צמיחה ופריצדת דרך. אז אם היא רוצה חבר למסע, שתמצא מאמנ/ת אישי/ת ושיהיה בהצלחה. אם היא לא רוצה עדיין, אז אני מציע באמת פשוט להקשיב, לא ליעץ, לא לשפוט, לא לבקר..רק להקשיב. בהצלחה יוסי.

למעלה