אימון הפורום

אימון הפורום

שלחתי אל כל הנרשמים (כלומר, אלה שנרשמו באי-מייל ולא בטלפון) קובץ וורד המצורף גם להודעה זו, ובו פרטים כלליים על המדריכים והמשתתפים. אני מבקש מכולם למלא ולהחזיר אלי במייל, כאישור סופי על השתתפותם. מי שמשמש כ"איש קשר" למספר אנשים, מתבקש להוסיף את פרטיהם. מי שלא רוצה לתת על עצמו פרטים אישיים, יוסיף רק הודעה על אישור השתתפותו. מי שלא נרשם עדין, יכול להוריד את הקובץ המצורף ולשלוח אלי: [email protected] בבקשה להזדרז - יש עוד פחות משבוע! לא לשכוח: מים, כובע, מכנסים ארוכים, טי-שירט ונעלים; מצב רוח "לימודי" ולא "קרבי", ולהזכיר אחד לשני שבאנו ללמוד ולהנות! (לגבי הטי-שירט: סלבו אומר עם הדפס של בית-הספר, לדעתי רצוי לבן, זאב פוקס ובן טל שחר לא הביעו דעתם. אני משאיר את זה לשיקולכם, רק מבקש לבוא בלבוש מכובד, כלומר לא קרוע, לא מלוכלך ולא חשוף מדי.) להתראות!

יש לך גם את הרשימה של המתאמנים?

אם כך, רצוי לפרסם אותה בכדי ליצור היכרות מוקדמת גם של המתאמנים.

WhiteBear

New member
ניחבא אל הכלים ../images/Emo4.gif

שלום דוד. אני לא בטוח שאני מבין איזה פרטים אתה מחפש לדעת על המשתתפים. ברמה של סטטיסטיקה גרידה, אפשר להשיג בדף האישי של כל אחד (לפחות את מה שהוא מוכן לנדב). מעבר לזה, אני חושש שאין לי רקורד מרשים וארוף להתגאה בו בפני אף אחד. הדוב הלבן: לומד טאי צ´י חצי שנה... (והקהל מריע) אבל זה אני... הדוב הלבן.

רשימה + איזה פרטים

את הרשימה אפרסם כאשר אנשים יחזירו לי את הקובץ שהפצתי. עד עכשיו קיבלתי 8 תשובות. הפרטים: מי את/ה, מה לומד/ת או מלמד/ת, אצל מי, איפה, כמה זמן, ומה שבא לך... או שלא...

למהר ולהירשם!

רבותי, לא נעים לי אבל פתאום נרשמים אנשים חדשים, והרשימה כבר עולה על 30 איש... ולא כולם החזירו לי הודעה עם אישור על השתתפותם. אז בבקשה להוריד את הקובץ המצורף (למי שלא קיבל אותו באי-מייל), להוסיף פרטים אישיים (או אם אתם רוצים לשמור על אנונימיות אז לפחות כינוי) ולהחזיר אלי למייל: [email protected] להתראות!

galahead

New member
מה קורה דוד?

למה עכשיו להירשם מחדש? יש כבר מספיק אנשים שנרשמו בהתחלה אצלך... גם אלה חייבים באימייל הזה?

לא להירשם מחדש, רק לאשר השתתפות

כי יש כאלה שאמרו ש"אולי יבואו", ויש ש"אולי לא יבואו", ויש ש"יבואו אם לא יקראו להם לשחק בסרט הבא של 007..."
אז למי שלא נרשם עד עכיו - זו ההרשמה; ולמי שכן נרשם - זה אישור הגעה.

למעלה