אימון הפורום: עדכון

אימון הפורום: עדכון

נכון לעכשיו רשומים 11, כולל מדריכים. הירשמו בהמוניכם! הערה קטנה: כל מי שרוצה לפרסם את האימון בקבוצה שלו, יבורך - אבל לפני המעשה, יואיל בטובו ויסביר למורה שלו על מה בדיוק מדובר, למען הסדר הטוב. ולמי שלא זוכר: יום ו´, 8.09.01, 10:00 עד 14:00, בפארק הירקון; 4 מורים יעבירו 4 שיעורים ב-4 שיטות שונות (3 שיטות של קונג-פו ואחת קראטה), כל שיעור 45 דקות, ואחריו הפסקה קצרה לשאלות, דיבורים, שתיה וכו´; אחרי השיעור הרביעי שיאצו מודרך (קצר, לשחרור השרירים התפוסים
), שתיה, אוכל, שיחות, הכרויות, דיבורים סתם... להרשמה: [email protected] להתראות!

דוד.

האם אופי האימון יהיה בצורה שהמדריך יציג את שיטתו את המאפיינים שלה, או שמא יהיה זה אימון שמטרתו לתת פתרונות לדברים שנדונו בפורום, כלומר - כיצד כל שיטה שתועבר, מתייחסת להגנות ולמצבים מסויימים (כל השיעורים יתייחסו לאותם מצבים וסיטואציות) ?

שלחתי למדריכים מייל על זה, ועוד...

אני מציע שנכין את האימון הזה בינינו, ונגיש לקהילה הצעה מוכנה.

Zeev Foux

New member
בן 15 זה לא ילד

ישנם אנשים בגילך שכבר נשואים עם ילדים משלהם! וחוץ מזה, אני בטוח שאתה רק יכול לתרום למפגש אז בטח, בוא!

לעידו טסלר (וכולם) - המורים באימון:

זאב פוקס - פה-קואה ( = בה-גואה), סגנון של קונג-פו; בן טל-שחר - לאו-חה, סגנון של קונג-פו; סלבו לוי - גוג´וריו קראטה-דו; דוד כפרי - טאי-צ´י. לגבי הגיל, התאריך יוצא בסוף השבוע הראשון של ספטמבר, כלומר תצטרך לצאת מבית-הספר, כלומר אם נקבל אותך לאימון זה יסבך אותנו עם ההורים/מורים/מחנכים/מנהל ביה"ס שלך, בפרט, ועם מערכת החינוך בכלל...
אבל אם אתה מסתדר איתם - בוא!

|תיקון תאריך!!! 7.09.01 ../images/Emo18.gif

אבי גפני ציין שהתאריך הקודם שנתתי נופל בשבת - תודה! אז אמרנו ממילא יום ו´, רק צריך לעדכן את התאריך - 7.09.01!

דוד אולי אתה יכול

לתת לי פתק אישור לרמטכ"ל? "אריאל (המקורי) לא יכל לבוא לקורס קצינים עקב יום אימון פורום של פורום אומנויות הלחימה של
... "

אסף2

New member
ליכבוד

ליכבוד רא"ל שאול מופז הנדון שיחרור חייל מטירונות עקב אימון משותף עקב הישתלמות ב 4 שיטות לוחמה שונות הריני מבקשך לשחרר את חייל(להכניס מ"א פה) אריאל (המקורי) מהטירונות בתאריך 07.09.01 עד לסיום האימון. החייל הנ"ל הינו חלק אינטגרלי מקהילת אומנויות הלחימה הסודית ביותר של הפורומים של האתר תפוז ובהתאם לכך חסרונו יורגש. בכבוד רב רב"ט במיל רודנסקי אסף (אתה יכול לזייף את החתימה שלי פה)

נעלבתי!!!!

מה זה טירונות??? למה אני בזיונר בן 18?? קורס קצינים... תביא קצת כבוד... סתם בצחוק...
טוראי במיל´ אריאל (המקורי) מ.א. 007

אסף2

New member
קורס קצינים

במקום שבו השמש לא זורחת... סתאאם אם כזה מ"א אתה בצריך ללכ להיות ג´ובניק

dtk

New member
אפשר לבהות בכם כשאתם מתאמנים? ../images/Emo6.gif

amir_aikido

New member
DTK אני ממש מאוכזב מאיתנו ../images/Emo24.gif

על שאיננו מצליחים לפתור לך את הבעיה, של קבצת נשים בלבד. אני אנסה לשאול אותך עוד כמה שאלות כדי לנסות ולמצוא רעיונות וכיוונים אפשריים. מקווה שזה לא חטטני מדי. אגב, אם מותר לי לשאול, איזו אמנות לחימה את מעונינת ללמוד ? זה משנה לך ? אם תמצאי קבוצה בה מתאמנות בנות והמדריך הוא גבר זה ישנה ? ומה לגבי קבוצה "מעורבת" בה אפשר להתאמן רק עם נשים אבל יש גם גברים ? בהצלחה אני מגרד את ראשי במבוכה
אמיר

לדנה ../images/Emo42.gif ../images/Emo39.gif

אין שום סיבה שבעולם שתבהי בנו באימון ! כמו כולם וכמו כולן, את מוזמנת לאימון פורום, ומוזמנת להתאמן שם. כדי למנוע מבוכות מיותרות, את יכול לוודא מעל דפי הפורום שמגיעות גם בנות לאימון, כך שתוכלי את האימון ואת העבודה בזוגות לבצע איתן. לגבי לבוש באימון, אנחנו (המדריכים), עדיין מנסים למצוא פיתרון לכך.

למעלה