אימון דרך הטלפון

sprk78

New member
אימון דרך הטלפון

שלום,

אני מתעניין בקורס אימון.

האם לאמן אנשים דרך הטלפון לאחר מכן צריך קורס מיוחד? או שכל מי שמאמן יכול דרך הטלפון?
איך התשלום מתבצע?

תודה

ordanco

New member
5 דרכים

שאלה טובה!

אין כרגע, ככל שידוע לי, קורס לאימון טלפוני

תשלום יכול להתבצע בכמה דרכים:
1. משלוח בדואר
2. הפקדה לחשבון הבנק שלך (ניתן לעשות את זה היום טלפונית / אתר הבנק / אפליקציית הבנק
3. PAYPAL - פתיחת חשבון גביה מצריכה רק שיהיה לך כרטיס אשראי בינלאומי, אין עלויות הקמה
4. יש גם את איזיפי ופלאפיי שיש להם עלויות הקמה
5. פתיחת עמדת סליקה בחברת האשראי, יש עלויות הקמה גדולות יותר

אימון טלפוני שונה מאימון רגיל
יש מורכבות שונה לאימון

חלק מהלקוחות שלי הם באימון טלפוני, יש לי למשל לקוחה בני-יורק
מרבית הסופרויזן הוא טלפוני, אולם סופרויזן למאמן ואימון אישי למתאמן אלה 2 דברים שונים לגמרי

אני משתמש בהפקדות בבנק וב PAYPAL

עזר לך?

אימון טלפוני

מצטרפת לתשובה המלאה של אורן.
ובנוסף - לדעתי, חשוב שהמאמן יהיה מנוסה לפני שהוא עובר לאמן בטלפון, כי אימון בטלפון הוא יותר מורכב.
בטלפון יותר קשה ליצור את יחסי האמון שנוצרים בפגישה פנים אל פנים. המאמן צריך רמת קשב הרבה יותר גבוהה, תשומת לב לניאונסים בקול, כי לא רואים את שפת הגוף.
אני הגעתי לאימון טלפוני עם ניסיון רב שנים בשיחות טלפוניות בער"ן (עזרה ראשונה נפשית) ובקו ייעוץ להורים. הניסיון הזה תורם לי רבות.
אם זה אימון בארץ - מומלץ שהפגישה הראשונה תהיה פנים לפנים.
לי יש כרגע שתי מתאמנות בחו"ל ואנחנו משתמשות בסקייפ עם מצלמה, כך שיש קשר עין (כמובן שלא באיכות כמו בפנים אל פנים).

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אימון טכנולוגי

כיום כבר כמעט לכל אחד יש מחשב, מצלמה וסקייפ, כך שהאימונים המרוחקים שאני עושה הם בדרך כלל בסקייפ וידאו (יש לי לקוחה בקנדה למשל).
הוידאו לא באיכות מדהימה אבל בכל זאת מאפשר להיות מחובר גם ויזואלית.
אני לא מכירה קורס מיוחד לאימון טלפוני - כן כדאי לקבל הדרכה במהלך האימונים הראשונים כדי להתמודד עם האתגרים שכרוכים בכך בצורה טובה.
תשלום זו לא בעיה - אצלי זה בדרך כלל בצ'ק בדואר או בפייפאל כאשר זה מחול.
הטכנולוגיה כבר מאפשרת הרבה מאוד דברים, אבל הבסיס הוא כמובן לימודי אימון טובים והדרכה טובה שיאפשרו לך להתמקצע בתחום.

דידיש

New member
דעה אישית בעניין

אני מאמנת בטלפון, נהנית מזה והתוצאות טובות. אבל...
שתי פגישות ראשונות אני עושה פנים מול פנים. אני חושבת שהדרך להכיר אדם הוא גם דרך שפת הגוף. כך למדתי, וכך אני הצבתי לעצמי את הדרך לעתיד.
ואז... התשלום הוא במפגש הראשון.

בהצלחה

למעלה