אימון בקפיצה

אימון בקפיצה

מצורפת תמונה שצולמה לפני כחודשיים בתחנת שי ת"א במהלך אימון קפיצה על מזרון מתנפח.
 

TAleader

New member
נראה טוב!

היי ליאור! מי השתתף באימון? מדוע לא הוזמנו צופים לאימון? האם ניתן לקיים הדרכה על הכרית + אימון לצופים? מי הקופץ?
תודה, עומר.
 

ram9

New member
כמה שאלות

מה הגודל של המזרון ,שלנו נראה יותר קטן . מאיזה קומה הוא מפסיק להיות אפקטיבי,כי אני לא הייתי סומך על שלנו מיותר מקומה 4.
 
ל רם 9

יש לכם מזרון כתום ? כי לנו בהרצליה יש את הכתום. המימדים שלו - 3 מטר על 3 מטר . גובה מהקרקע בערך 2 מטר. הוא אפקטיבי יותר יותר מקומה רביעית , לפחות שישית, אבל זה מסוכן מאוד ,צריך לשים לב שהוא מנופח בלחץ מתאים.
 

FIRE 911

New member
נועם התחנות שאני יודע שיש להם

זה רמת-גן תל-אביב גבעתיים פתח-תקווה ואלא התחנות שאני יודע שיש מזרון קפיצה
 

HBAFD

New member
שכחת עוד אחד

גם לנו בחולון יש מיזרון קפיצה
 

TAFD

New member
מזרון קפיצה

המזרון קפיצה של ת"א (עומר זה מזרון לא כרית) עד כמה שזכור לי הוא בגודל של 7.5 על 5.5 מטרים וגובהו 2.5 מטרים, זה באמת ענק, יצא לי לראות אותו פתוח רק פעמיים בכל החיים שלי, וגם הם היו בתחנה ולא באירוע (תמיד שיוצאים איתו לאירוע עד שמגיעים מקבלים ביטול). באופן תאורטי המזרון אפקטיבי לנפילה מגובה של עד 60 מטר (כ 20 קומות) אבל בפועל כמובן שלא הייתי סומך על זה ולא מומלץ לנסות לקפוץ מגובה כזה. אני היתי נוכח באימון פעם של המזרון שהעלו את המנוף לגובה של 5 קומות בערך (לפי המגדל שלנו) וקפצו ממנו, זאת בכל זאת חתיכת נפילה לדעתי למרות המזרון (רק לידע כללי, שקופצים עליו צריך ליפול נכון ועל התחת, לא על הרגליים כי אחד הצופים שהיה איתי באימון משום מה נחת על הרגליים וישב כמה שבועות בבית בגלל זה...).
 
לליאור

שלום ליאור,מה המצב ? אני רואה שהמזרון שלכם שונה מהמזרון שיש לנו בהרצליה . בכלל לא ידעתי שיש לכם , חשבתי אנחנו היחידים באיזור עם מזרון .
 
למעלה