אימון בקלפים

איריס1010

New member
אימון בקלפים

אשמח לקבל אינפורמציה היכן ניתן לרכוש קלפים לאימון והיכן ניתן לקבל הכשרה רק על הקלפים? אני לקראת סוף לימודי אימון אישי ומקצועי ולקראת סוף הפרקטיקום, בהכשרה שאני מקבלת לא עולה נושא הקלפים עברתי חוויה בעצמי ע"י מאמנת שאימנה אותי באמצעות קלפים וזה כלי נחמד.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
סוגי קלפים

יש כמה שאני מכירה וכמובן שיש עוד. לאיציק שמילביץ יש את קלפי איציק: מגוון מאוד גדול של סוגים שונים של קלפים השלכתיים (את נותנת את המשמעות לתמונה מתוך העולם הפנימי שלך). הוא גם עושה סדנאות בהם את יכולה להתנסות ולרכוש קלפים, ויש לו גם ספר הנחייה. חפשי "קלפי איציק" ותמצאי. יש קלפי point of view - מעוצבים מקסים, מאפשרים לפתוח מפות מכל מיני סוגים. המון מידע ודוגמאות באתר שלהם. יש סוג אחר שנועד לעבודה על ערכים: "על מה ולמה" של שוש אריה - חפשי את שם הקלפים ותמצאי. גם שוש עושה סדנאות המבוססות על הקלפים. כל סוג שונה באופן העבודה איתו - אין טוב יותר או פחות. הקלפים לא זולים, כדאי להתנסות בסוגים השונים כדי לבחור מה לקנות.

הכללים הקוסמיים - קלפים מקסימים.

יש גם את הכללים הקוסמים- 34 קלפים שכל אחד מהם מדבר על הוויה אחרת שאנחנו נמצאים בה. מה שמקסים בהם שכולם חיוביים. קוראים את הקלף שיצא. מסתכלים איך הוא קשור להוויה שלך היום. או לקושי שנתקלת בו ..אפשר ורצוי גם לאמן איתם. למשל אם מתאמן נמצא בבעיה כלשהי וכמאמן יש לך תחושה שהמתאמן לא רואה ....מוציאים קלף מהחבילה ובודקים איך זה קשור. מנסיון שלי זה תמיד עוזר לפתוח את האימון.

איריס שלום- תבדקי

כאן, במכון נורד, הוא בטבעון, לא יודעת מה המיקום הג"ג שלך. אבל יש שם מגוון עצום והמלצות חמות מאוד. בהצלחה,

היי איריס

קודם כל שהיה המון בהצלחה ולגביי קלפים אני ממליצה על קלפי הו הם פשוט מדהימים - אינטואיטיבים לגמרי! מקווה שעזרתי

למעלה