אימון ביתי,

For Martha

New member
אימון ביתי,

שבת שלום,
אני כחודשיים משתמש בתוכנית של You Are your own Gym (למי שמכיר) מכיוון שאינני יכול להרים משקולות (בעיה בריאותית),
מבחינת משקל גוף, דיי מיציתי הכל... ז"א שאני יכול לעשות המון חזרות..

השאלה היא האם ניתן לפתח גוף אך ורק ממשקל גוף?
ואם כן, האם אפשר לקבל המלצות לתוכנית רלוונטית יותר?

תודה!

התנגדות

ניתן לאתגר על ידי עבודה כנגד התנגדות במספר דרכים:
1. משקל חיצוני. במידה ואתה מבצע תרגילים כנגד משקל גוף לא רואה מניעה בריאותית להשתמש באופן מושכל ומדורג בתוספת משקל חיצוני. במידה ויש בעיה כלשהי, צריך לעבוד תחת ייעוץ והכוונה מקצועיים.
2.שינוי זווית העבודה.
3. שינוי המנוף.
מצריך ידע והבנה.

bodycore

New member
כיוון שלא ציינת מה ההגבלות של הבעיה הרפואית

למעט הרמת משקולות,יש לי שאלה,
האם גומיות התנגדות הן אפשרות למצבך הגופני?

pegasus27

New member
אני מתאמן בין ביתר עם רצועות התנגדות כיוון..

שגם אני לא יכול להרים משקולות ודי חושש להשתמש במכשירי חדר כושר אחרי ניתוחי כתף שעברתי ןמפרקים בעייתים שיש לי.
אתה יכול לקנות THERA BANDS עם כמה דרגות התנגדות ולבצע תרגילים,כנס ל YOUTUBE ותלמד על מגוון רחב של תרגילים שאתה יכול לבצע, זה משאני עושה ואני מצליח לפתח גוף יפה בעזרת זה.

For Martha

New member
תשובות,

יש לי וריקוצה חוזרת, בפעם הראשונה נפתרה בעזרת ניתוח וכעת יש ניצנים של וריקוצלה.
הרופא המליץ שכדי לשמור שמצב שזה לא יתרחש בשנית יש להימנע מהרמת משקולות. אך אין בעיה עם אימונים במשקל גוף.

מתח, שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, כל דבר בא בחשבון..

לצערי,
כל אלו לא מפתחים את הגוף במיוחד (למרות, שמצאתי את עצמי מבצע מגוון תרגילים רחב שכן גורמים לי לעומס - רק שאיני יודע אם הם מפתחים את הגוף)

לגבי הרצועות האלסטיות, לא ניסיתי, יכול להיות מעניין! היכן ניתן לרכוש?

bodycore

New member
כמעט בכל אתר או חנות ציוד ספורט

תרגיש חופשי לעשות סקר שוק קצר לפני ותרגיש חופשי לרכוש לפי המחיר, 90% מהיבואנים מזמינים מסין ולכן רוב הגומיות באותה עמידות ואיכות.

טיפ קטן,
יש בערך 6 רמות קושי המוצאות בשוק הרחב, המחיר בין הגומיות הקלות לקשות נע בין 25-90 שקלים לערך.
קנה את כל רמות הקושי, אתה תמצא את ההשקעה יעילה יותר למגוון רחב יותר של תרגילים וכמובן עם ההתקדמות.
דבר נוסף,
בשונה מקודמי, אני דווקא ממליץ על גומיות אקספנדר(מתרחבות)/סטפ טיוב כיוון שאילו מספקות ידית אחיזה נוחה.

מכיוון שהפרסום אסור, אם תרצה, אתה מוזמן לפנות בהודעה פרטית ואפנה אותך לספק שאני מזמין ממנו לאורך השנים.

בהצלחה!

למעלה