אימון בבית

flame12

New member
אימון בבית

ערב טוב,

לאחרונה שמתי לב שהגיע הזמן לחזור קצת לכושר.
אני נמצאת במשקל תקין ואין לי עודפי משקל, בסה"כ רוצה קצת לחטב את הגוף לקראת הקיץ.
עד לפני מס' חודשים הייתי מתאמנת באופן רציני יותר, הליכות וריצות וגם קצת אימוני ידיים.
העניין הוא שאין לי זמן ללכת למכון כושר כי אני נמצאת שעות ארוכות בעבודה אבל בבית אני מוצאת את הזמן.
אני יוצאת לריצות והליכות בפארק, בדרך כלל בסופי שבוע ועוד פעם או פעמיים במהלך השבוע.
בבית אני מתאמנת עם בקבוקי מים של ליטר וחצי שמשמשים כמשקולות.
אני אשמח לשמוע באיזו תדירות עליי להתאמן על מנת להגיע לחיטוב סביר לקראת הקיץ.
שוב, אין לי עודפי משקל ואני רק רוצה לחזק את הגוף.
דרך אגב, האם אימון של מס' חודשים יכול להוביל לידיים שריריות מדי אצל נשים?

תודה מראש וחג שמח.

את יכולה לקנות כמה משקולות

לא חבל על הידיים עם הבקבוקי מים? סתם נראה לי מאד לא נוח. את יכולה גם לקנות משקולות להליכה, על הגב, הרגליים או הידיים. אצל נשים החלק העליון חלש יותר מאשר החלק התחתון, וחלש יותר בכלל בהשוואה לגברים. מניסיון אני אומרת לך שזה מאד לא קל להגיע לידיים שריריות אצל נשים. לקח לי המון זמן והמון כוונה כדי להתחיל לראות שרירים בידיים וגם עכשיו זה עדיין לא מספיק לטעמי. ממש מתסכל.

למה לקנות משקולות?

שכיבות שמיכה
מתח, כף היד פונה אליך יותר קל מגב היד פונה אליך. תנסי. אפשר גם לשחק עם רוחב הידיים. בפארק בטוח יש לך איפה לעבוד על מתח.
פלאנק. יש המון וריאציות לפלאנק
יש גם את המקתני ספורט בפארקים, חלק מהמתקנים יותר מאתגרים מאחרים
לאנג'ים
להחזיק בידיים בשני מוטות מקבילות (בים יש כאלה, אולי גם בפארק) ולהוריד ולהעלות את הגוף
לעלות למדרגה גבוהה

אין סוף למה שאפשר לעשות על משקל גוף. מחטב מצויין, וחלק מהדברים גם קצת כיף, להרגיש ילדה

בהצלחה

למעלה